Editura Publisol a lansat primele trei volume Cere-mi ce vrei! din celebra serie de romane romantice semnat de Megan Maxwell. Trilogia erotica, Pideme lo que quieras (Cere-mi ce vrei) a fost publicata in premiera in Spania si apoi tradusa in SUA de catre Amazon. Versus Entertainment si compania Warner au anuntat zilele trecute, intenția lor de a produce filmul bazat pe seria Cere-mi ce vrei!.
Nascuta in Germania, Megan Maxwell, este o cunoscuta scriitoare de romane in limba spaniola.
Cartile ei au facut furori in tari precum Italia, Portugalia, Polonia, Brazilia, Turcia, Ucraina, SUA. Debutul lui Megan Maxwell in genul erotic cu seria Cere-mi ce vrei! a fost premiat cu Tres Plumas pentru cel mai bun roman erotic la gala Pasion por la Novela Romántica. Este cel mai bine vandut autor al Grupo Planeta, din Spania cu peste 1,7 milioane de exemplare vandute din diferite genuri: comedie romantica, romantism medieval si fictiune erotica.
Seria de romane Cere-mi ce vrei! spune povestea unei iubiri cu nabadai, intre Eric Zimmerman, un om de afaceri german, si Judith, o tanara pe care o cunoaste in Spania, unde se muta pentru a prelua conducerea unei companii. Sedusa de atențiile sale si de accentul sau nemtesc, Judith este de acord sa devina parte a jocurilor lui erotice. Pe parcurs ce relația lor se intensifica, Eric incepe sa se teama ca cel mai bine pastrat secret al sau va iesi la iveala si ca asta va marca, poate, sfarsitul relatiei lor.

Cea mai citita scriitoare spaniola! - Huffington Post

In volumul 1 Cere-mi ce vrei! aflam inceputul povestii de dragoste dintre cele doua personaje. Dupa moartea tatalui sau, omul de afaceri german Eric Zimmerman decide sa calatoreasca in Spania pentru a supraveghea sucursalele companiei Muller.
In biroul central din Madrid o intalneste pe Judith, o tanara indrazneata si prietenoasa de care se indragosteste imediat. Cei doi se intalnesc intr-un ascensor prins intre etaje. Asa e si relatia lor. Cu suisuri si multe coborasuri. El o invata tot in arta amorului. Ei ii place. Deprinde repede. Lucruri pe care inainte se rusina sa le faca. Iubeste sa-l vada fericit, chiar daca in joc intra alti barbati. Si alte femei. Femeia cedeaza atractiei pe care accentul lui german o exercita asupra ei si accepta sa faca parte din jocurile sale sexuale, pline de fantezii si erotism.
Impreuna cu el va realiza ca avem cu toții un voyeur in interior si ca oamenii sunt impartiti in supusi si dominanti. Dar timpul trece, relația se intensifica si Eric incepe sa se teama ca secretul sau va fi descoperit, ceea care ar putea marca inceputul sau sfarsitul relatiei. El e Eric Zimmerman, patron de multinationala. German rece. Ea e Judith Flores, secretara. Spanioloaica focoasa. Ambii sunt legati printr-un tatuaj de pe Muntele lui Venus: Cere-mi ce vrei!
Cere-mi ce vrei! este, fara indoiala, un roman indraznet, in care fanteziile morbide si sexuale sunt la ordinea zilei. Cartea nu este recomandata celor cu varsta sub 18 ani.
Seria de carti Cere-mi ce vrei! poate fi achiziționata din librariile Carturesti, reteaua Librarium, Libraria Mihai Eminescu, Compania de Librarii Bucuresti, libraria Șt. O Iosif Brasov, Bookstory Cluj si din reteaua de magazine online: elefant.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro, libris.ro, clb.ro, librarie.net, librex.ro, emag.ro, booksaveur.com. Pret de lansare pentru fiecare volum: 49.70 lei.
Parteneri media: Revista Cosmopolitan, Radio Impuls si www.kudika.ro.



Despre Megan Maxwell

Autoarea, Maria del Carmen Rodriguez del alamo Lazaro, adica Megan Maxwell, asa cum este cunoscuta de iubitorii de romane romantice, este originara din Germania, dar locuieste in Madrid de cand se stie.
In prezent, Megan Maxwell traieste intr-un frumos cartier al Madridului, alaturi de soțul sau, de copii, de catelul Drako si de pisica Romeo. Are numerosi fani in lume si este foarte activa pe rețelele sociale, unde s-au creat si foarte multe grupuri inspirate de povestile de dragoste din cartile sale.
Megan Maxwell este una dintre cele mai populare scriitoare din Spania â€" cu peste 2 milioane de exemplare vandute in Spania si peste 1 milion de carti vandute in afara Spaniei â€" si castigatoare a numeroase premii, printre care Premiul InternaÈ›ional Pentru Romane de Dragoste (2010) si Premiul Pentru Cel Mai Bun Roman Erotic, de la Novela Romantica, castigat chiar pentru seria de fata. Spaniola dupa mama, americanca dupa tata, Megan Maxwell a publicat romane precum Te lo dije (2009), Deseo concedido (2010), Fue un beso tanto (2010), Te esper etoda mi vida (2011), Niyomismalose (2011), Las ranas tambien se enamoran (2011), Y a ti que te importa? (2012), Olvide olvidarte (2012), Las guerreras Maxwell. Desde donde se domine la llanura (2012) si Las principes azules tambien destinen (2012). De asemenea, a contribuit la scrierea unor lucrari colective. Mai multe amanunte despre autoare is opera sa pe www.megan-maxwell.com.