Sotii Ioan Silviu si Roxana Batariuc fac arta pentru suflet. Acestia sunt prezenti in cadrul targului de Sfintii Mihail si Gavriil si astazi, in curtea MTR.
Acesta este profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, iar sotia sa, Roxana, este profesoara de religie la Liceul Chiritescu.
Eu si sotia mea am vrut sa aducem un duh autentic in obiectele pe care le facem. De la standul nostru puteti achizitiona camasi din si veste barbatesti - la 120 RON, camasi de dama, tot din in - la 120 RON, semne crestine din lemn, traistuta crestinului - la 50 RON, braie - 30 RON, tichii din in - 30 RON, fuste - 80 RON, sacouri feminine cu motive neo-populare, ne-a spus Ioan Silviu Batariuc.
Am inceput cu multi ani in urma sa fac icoane pe sticla si pe lemn si dupa aceea m-am axat pe obecte vestimentare. Si acum, la standul nostru, puteti gasi icoane, mai spune Ioan Silviu Batariuc. La standul sau, gasiti tunici, ii traditionale cu motive romanesti, camasi barbatesti, cusme toate culorile, bizantine, etno, dar si de inspiratie ruseasca, precum si braie superbe, toate din materiale de buna calitate.
Lumea este speriata din cauza pandemiei, se inchid firme. Din cauza asta oamenii nu prea mai vin la targuri si nu prea mai cumpara obiecte, a adaugat cu tristete Silviu Batariuc.