Alin Ionescu a absolvit Artele Plastice la sectia Design Textil, in urma cu trei ani si lucreaza in domeniu, la magazinul Pictor Shop de pe Strada Orhideelor.
- Sunt pasionat de design textil, pictura, desen. Personalizez tenisi, fac tablouri la comanda si, mai nou, si arta digitala. Sunt pasionat de pictura de la zece ani. Tatal meu, Roberto Ionescu, este grafician si am mostenit pasiunea pentru pictura de le el. Fac talouri la comanda: peisaje,animale, cateodata si portrete combinate cu galaxii, Univers. Am avut o expozitie de grup la Galeria Orizont, cu cei de la licenta si am avut ca tema Memorii si amintiri, unde am executat trei lucrari in forma de plic imbinate cu multe elemente artistice si chestii care duceau spre timp, amprenta timpului, scrisori, mesaje, ochelari vechi. Le-am compus intr-un spatiu si a iesit ceva foarte frumos, ne-a spus Alin Ionescu.
Pe acest tanar il gasiti in fiecare zi pana la orele 18.00, la magazinul Pictor Shop de pe Strada Orhideelor, unde lucreaza, dar si pe adresa de instagram alinnionescu. Va poate da sfaturi cu privire la arta si la design vestimentar.