La Cinema Taranul Roman puteti viziona in aceasta seara cateva proiectii in cadrul KINOdiseea ALTFEL.

DUMINICA, 2 august, ora 21:10

Scurtmetraje pentru copii 9-12 ani

Ultimul cantec/Don't Croak, regia Daun Kim, Coreea de Sud
Nunta lui Gallo Pinto/THE WEDDING OF GALLO PINTO, regia Ze Carlos Pinto, Spania



Duminica, 21:30

VARA MEA EXTRAORDINARA CU TESS, regia Steven Wouterlood

Premii: Mentiune speciala la Berlinale 2019, sectiunea Generation, Premiul pentru Cel mai bun Film la Zlin ICFF, Kristiansand, Molodist Kiev, premiul ECFA Lucas CFF Frankfurt
Recomandare de varsta: AG
O saptamana de vacanta la mare cu intreaga familie! Pentru Sam, asta inseamna o saptamana de contemplat asupra vietii si a ceea ce vine dupa viata.
Il bantuie ideea ca, intr-o zi, fratele si parintii lui nu vor mai fi si ca vor disparea inaintea lui, avand in vedere ca este cel mai tanar. Asadar, Sam incearca sa se pregateasca in fata inevitabilului, cat de bine poate: exersand zilnic singuratatea.
Astfel, nu se potriveste cu planurile lui sa o intalneasca in prima zi de vacanta pe haotica si fascinanta Tess, pentru ca atunci prefera sa se plimbe cu ea printre dune. Cand Tess ii impartaseste secretul ei cel mai bine pastrat, lumea lui Sam incepe sa clatine si mai mult.
In caldura verii, pe insula olandeza de vacanta, cei doi tineri indraznesc sa se intrebe despre marile necunocute ale vietii si sa gaseasca propriile raspunsuri.
KINOdiseea Altfel este un eveniment organizat de Asociatia Culturala Metropolis, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, Cinema Muzeul Taranului si Bad Unicorn. (Text de: F.P.M. si M.A.P.)