Geologul Andrei Costin Victor creeaza bijuterii superbe precum inele, bratari si cercei cu lapis lazuli, ametist, obsidian, cuart roz. Il gasiti la targurile mestesugarilor organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
Am adus sunghit, carbune vechi, agat oceanic, sodalit, rubin inzoisit, vaietati de jad din Canada si Norvegia, thulit (ruda cu tanzanitul), jasp oceanic, unn jasp cu ceva fosile, ne-a spus geologul Andrei Costin Victor. De asemeenea, gasiti si malachit, amazonit, chihlimbar, cercei noi din carneol, lapis lazuli, perle, obsidian, ametist, cuart roz, inele montate in argint din lapis lazuli, coral, ametist brut, calcedonie albastra din estul Africii.
La standul lui puteti gasi si pandante din diverse pietre, bratari din chihlimbar, jasp rosu, opal, jad, ametist, peridot.
Inelele reglabile din argint cu pietre semipretioase sunt bijuterii superbe create de geologul Andrei Costin Victor.
Sotia sa creeaza cercei cu surub din argint si cu pietre - intre 20 - 25 RON, care merg bine la acest targ, dar si cercei lungi. Gasiti si bratari din argint si ametist (cu inel si cercei), cu lapis lazuli, cu malachit, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint.