Juratul Bravo, ai stil! Celebrities a explicat ca fiecare femeie ar trebui sa aiba obligatoriu in garderoba sa anumite piese vestimentare, pentru ca sunt foarte usor de purtat, de accesorizat si nu se vor demoda niciodata. Mai mult decat atat, prin faptul ca sunt atemporale si usor de gasit pe piata, aceste piese te vor scoate din orice situatie critica si te vor ajuta sa arati mereu perfect, indiferent de natura evenimentului la care vei merge!
Orice femeie trebuie sa aiba aceste 5 piese ventimentare in garderoba sa!
Conform juratului Bravo, ai stil! Celebrities, orice femeie trebuie sa aiba:
- o rochie neagra- cunoscuta si ca little black dress
- un pantalon elegant, de costum
- o fusta in croiala creion
- o camasa alba
- o camasa masculina.
Catalin Botezatu a precizat faptul ca aceste articole sunt foarte sexy si ca barbatii apreciaza aceste combinatii stilistice.
- Must have-urile din garderoba unei femei sunt rochia neagra, pantalonul si fusta tip creion, bluza alba si, obligatoriu, o camasa masculina. Camasa barbateasca scoate din anonimat orice tinuta si, in plus, este sexy si ofera o nota de senzualitate purtatoarei. Femeile ar trebui sa stie ca barbatii sunt atrasi de aceasta combinatie vestimentara, a explicat Catalin botezatu.
Mai mult decat atat, acum ca sezonul rece se apropie de final, exista anumite tipuri de materiale, texturi si deopotriva piese vestimentare, care sunt de evitat vara.
- Nu avem voie sa purtam latex vara si o spun pentru ca pana acum s-a purtat foarte mult un anume soi din latex. Eu, personal, urasc latexul si nu il recomand. De asemenea, vara trebuie sa evitam hainele mulate, materialele din fibre si orice piesa care ne incorseteaza, a declarat Catalin Botezatu, juratul Bravo, ai stil! Celebrities, pentru o publicatie autohtona. Astfel, materialele grele, care nu permit pielii sa respire, precum si croiurile care ne incorseteaza, sunt de evitat. Atat vara, cat si primavara, ar fi bine sa optam pentru materiale si croiuri lejere, pentru ca sunt mult mai potrivite pentru aceste sezoane.

Sursa: kfetele.ro