In perioada 10-16 februarie are loc Magic In 5, primul show de creatie muzicala din Romania, care se desfasoara in online, cu transmisiune live, zilnica, timp de 8 ore. Dupa sute de inscrieri, cei trei lideri Magic In 5 â€" ADDA, Alex Velea si Vanotek â€" si-au ales finalistul alaturi de care sa mearga in tabara de creatie de la Borsa.
Astfel, ADDA o are in echipa pe Maria Andras din Sfantu Gheorghe, Alex Velea pe Denis Ianc din Bucuresti, iar Vanotek compune o piesa pentru Stephen Moisa din Piatra Neamt. Liderii de echipa si finalistii petrec cinci zile la Borsa, unde o cabana a fost transformata in studiouri muzicale, in care fiecare lider compune o piesa pentru concurentul lui.
Live streaming-ul se face pe canalele de socializare (Facebook & Instagram) ale artistilor si pe YouTube, dar si pe canalele Magic In 5, pana pe 12 februarie inclusiv, in intervalele orare 12-16 si 18-22. Urmand ca joi, 13 februarie, sa fie filmate videoclipurile pentru piese, iar vineri sa fie lansate.
Magic In 5 este singurul show creator de identitate muzicala, de unde, in doar 5 zile, castigatorul pleaca artist complet: cu piesa proprie si videoclip, plus un premiu in valoare de 5000 euro si posibilitatea incheierii unui contract cu Cat Music.
Mai multe detalii pe paginele show-ului:
Facebook: https://www.facebook.com/Magicin5-111849730288670/
Instagram: https://www.instagram.com/magicin5/