In Revista TEO, la rubrica frumusete, Adrian Vrauko raspunde la intrebarea: Ce modele de sandale de dama se poarta in acest an? Puteti citi in continuare care sunt tendintele la sandale si pantofi de vara 2019:

- Tendintele la sandale in anul 2019 sunt extraordinar de frumoase, sunt mai sofisticate, predomina sandalele elegante, cu toc inalt, dar si cele mai deosebite, care au diferite ornamente interesante: pene, cristale, materiale stralucitoare, tocuri transparente, tocuri cu forme ciudate si altele. Afla care sunt cele mai noi modele de sandale din colectiile designerilor ce au fost expuse in prezentarile de moda de la Paris, Milano, Londra si New York in acest an.

- Incepand cu primavara acestui an sunt in tendintele modei sandalele din satin accesorizate cu pene, care sunt potrivite si pentru ocazii speciale, pentru diferite petreceri. Acestea sunt foarte elegante pentru ca au tocul inalt, iar penele care au revenit in tendintele modei si in acest an au un efect extraordinar asupra tinutei, o fac sa para mai indrazneata si mai sofisticata. In colectiile Valentino apar si sandalele din piele cu catarame si pene aplicate in zona din spate a acestui articol de incaltaminte.

- O alta tendinta in moda este clar prezentata de brandul Chanel, prin colectia de sandale de plaja intr-o gama variata de culori pastelate, din material PVC sau chiar din material denim. Acestea sunt realizate in special din PVC, au tocul transparent, destul de mic, in ansamblu au un design interesant si sunt apreciate in moda. In prezentarea de moda realizata de acest brand, modelele au defilat in picioarele goale pe pasarele din lemn, sub cerul albastru si pe plaja de nisip, avand aceste sandale in maini. In acest an, aceste sandale care au acel detaliu caracteristic brandului, logo-ul Chanel, sunt adorabile, au fost apreciate de designeri si sunt recomandate pentru vacantele la mare.

- De asemenea, Chanel a prezentat in colectia sa si pantofi de vara cu barete, decupati la spate, modele sexy, foarte elegante, care pot fi purtate intre sezoane, primavara-vara sau vara-toamna. Nu lipsesc nici espadrilele comode de vara, din materiale usoare, din PVC, tesatura tweed, in nuante pastelate de roz, alb, corai si alte tonuri asortate.

- In aceasta vara sunt in trend si sandalele cu toc plat si cu un design elegant, in stilul sandalelor gladiator. Acestea au ornamente aurii si sunt foarte confortabile si elegante. Acest stil apare si in colectia de primavara Altuzarra pentru primavara anului 2019. Marca de incaltaminte de lux Altuzarra are diferite modele de sandale pentru sezonul cald, in culori pastelate si cu imprimeuri deosebite, putin extravagante. Alte modele unice si interesante apar in colectiile Versace, Balmain, Rochas, Alexander McQueen.

(Sursa: revistateo.ro)