Muzeul Municipal Calarasi impreuna cu Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu va invita sambata, 13 aprilie la ora 11.00, la Muzeul Municipal, str. 1 Decembrie 1918, la lansarea primei carti a autoarei Mihaela Ioana. Pentru calaraseni Mihaela Ioana este Mihaela Manea de la blocul de langa Palat.
Cartea O emotie, o poveste este, cum se arata si in subtitlu, o colectie de povesti pentru mari si mici, atractive si utile atat pentru copiii nostri, cat si pentru copilul interior care traieste in fiecare adult.
Volumul a vazut lumina tiparului cu ajutorul editurii Clara Toma Publishing House, http://ctpublishinghouse.simplesite.com/441491805
In cadrul evenimentului de lansare, autoarea va oferi participanților povestea prin care a ajuns sa scrie povesti si sa le impartaseasca celor care le cauta si le gusta.
Dupa prezentarea cartii, invitații vor putea primi autografe de la autoare si isi vor putea umple inimile cu bucurie la o tratație dulce asortata cu cafea. Afisarea zambetului este obligatorie!
Va asteptam cu mult drag sa veniți ca sa ascultați povesti, dar si sa ne impartasiti povesti!