Nimeni nu mai stie cine au fost The Beatles. Nimeni, cu exceptia lui Jack/
Danny Boyle, regizor laureat cu Oscar, si Richard Curtis, scenarist nominalizat la Oscar, prezinta YESTERDAY, cu Himesh Patel, Lily James, Kate McKinnon si Ed Sheeran.
YESTERDAY va fi lansat in cinematografele din Romania pe 12 iulie 2019.
Ieri, toata lumea ii cunostea pe The Beatles. Azi, doar Jack mai cunoadte csntecele lor, si e pe cale sa devina un megastar. Regizorul laureat cu Oscar, Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire, 28 Days Later) si Richard Curtis, scenarist nominalizat la Oscar, care a scris marile succese Four Weddings and a Funeral, Love Actually si Notting Hill, prezinta YESTERDAY - o comedie rock-n-roll despre muzica, visuri, prietenie si lungul drum care duce spre iubirea vieții tale.
Jack Malik (Himesh Patel, Eastenders) este un cantautor dintr-un orasel estival englezesc, a carui faima modesta se evapora rapid, in ciuda sprijinului devotatei sale prietene din copilarie, Ellie (Lily James, Mamma Mia! Here We Go Again). Dar, in urma unui accident bizar de autobuz din timpul unei pene globale de electricitate, Jack se trezeste ca The Beatles nu au existat niciodata, si atunci ii vine o idee care ii va complica foarte rau viața.
Jack incepe sa cante piesele celei mai mari trupe din istorie intr-o lume care nu a auzit niciodata de ea, si, cu un pic de ajutor de la agenta sa americana, Debra (Kate McKinnon, laureata Emmy), faima lui explodeaza/
Dar, pe masura ce el devine un megastar adulat de tot mai mulți oameni, risca sa o piarda pe Ellie, singura care a crezut dintotdeauna in el. Pentru ca usa dintre viața lui veche si cea noua incepe sa se inchida, Jack se vede nevoit sa se intoarca acolo unde a simtit inainte ca era locului lui, si sa faca dovada ca in viata nu ai nevoie de altceva in afara de iubire.
Pe coloana sonora vom regasi cele mai indragite hituri ale Beatlesilor in versiune moderna, si ii vom vedea pe Himesh Patel, Lily James, Kate McKinnon, Ed Sheeran.
YESTERDAY este produs de Working Title, prin Tim Bevan si Eric Fellner, cei care ne-au incantat si emoționat cu marile succese de public Love Actually, About A Boy sau seria Bridget Jones.