La sfarsitul anului 2018, a avut loc Balul revistei Trend din Calarasi, ai carui amfitrioni au fost jurnalistii Nelu Balasa si Dan Silviu Boerescu. Evenimentul a avut loc sub titulatura Domnite, cavaleri si vin. Dupa cum bine ne-a obisnuit, petrecerea lui Nelu Balasa a excelat prin rafinament si bun gust.
La eveniment au participat personalitati locale din domeniul politic - Vasile Iliuta - senator PNL, Viorel Ivanciu, viceprimarul orasului Calarasi, Dragos Coman - viceprimarul orasului Calarasi, Daniel Dragulin - primarul orasului Calarasi, Roxana Paturca - senator PSD si Sorin Vrajitoru - senator PSD. domeniul artistic, dar si jurnalisti.
Din lumea artistica am remarcat artisti precum Jimmy Stanescu (artist plastic), Cosmin Andrian (cunoscut interpret de muzica), sotii Tatiana si MArius Ojog, cunoscuti folkisti, Ansamblul Florile Baraganului si Nelu Geaulea, interpret de muzica populara. Atmosfera a fost intretinuta de acesti interpreti care au creat un show de anvergura.
Am remarcat o colectie de vinuri de toate gusturile - nobile si rare din podgoria Urlati, dar si un show gastronimic life, unde cunoscuti maestri bucatari s-au intrecut in preparate sofisticate, unele din bucataria moleculara. Evenimentul a avut loc in incinta Complexului Dall Class.
De asemenea, Maria Matei, o antreprenoare de succes din Bucuresti, ne-a incantat cu o colectie superba de haine, intitulata Marulia. Alaturi de Maria Matei, a fost prezenta si angajata ei, Cristina Jifcu, care se ocupa de croitorie comanda dama (de la sorturi la rochii de mirese si ocazii). De asemenea, tot la bal a fost prezenta si Rodica Pavel, o iubitoare de moda, prietena cu Maria Matei. Rodica este directorul unei scoli care se ocupa de cursuri de formator, urmate si de Maria Matei. Aceasta si-a inceput activitatea la UCECOM ca inginer designer constructor de tipare.