Pe site-ul www.modernism.ro, Cosmin Nasui a postat un anunt original: CAUTAM PICTORI AMATORI ADEVARATI IN VIATA! Cosmin Nasui este critic de arta, galerist, si jurnalist cultural. Iata anuntul:

- Nu credem ca au disparut toti pictorii amatori adevarati, cei care vand tablouri gata inramate in piata si care accepta comenzi ca si un fast-food italienesc. Cautam ultimii pictori peisagisti amatori care stiu sa satisfaca gusturile clientului cu topping-uri vizuale semipreparate. Adica, daca vrei tabloul cu doua caprioare cu muntele si cu lacul la apus, cu o cabanuta pe dreapta sau stanga lacului, cu doua sau trei lebede cu piscurile inzapezite ori cu pescarul, doar trebuie sa le adaugi la tabloul de baza si sa platesti dupa cerinte. Avem de lucru pentru ei asa ca cei care aveti drumuri mai dese prin piata sau cunoasteti vreunul care se potriveste descrierii de mai sus va rugam contactati-ne de urgenta. Fara misto, anuntul e pe bune! Acceptam orice sugestie care ne poate pune pe urmele unui pictor amator adevarat.

xxx

Desi anuntul de mai sus e ceva mai vechi si seamana cu o sticla cu un mesaj in interior, aruncata in mare, puteti sa va incercati sansa, contactandu-l pe Cosmin Nasui, fie pe pagina sa de Facebook, fie pe site-ul: www.modernism.ro