JUNO & SHIFT au lansat clipul piesei Dumbada, un material filmat intr-un club din Barcelona si pe strazile din Bucuresti. Piesa este destinata distractiei cu un pic de taboo”, dupa cum spune JUNO.
- Dumbada e un banger de club. Sincer, ideea asta de Dumbada era deja in instrumental, dinainte sa scriu piesa. Smiley a auzit instrumentalul in studio si m-a sunat imediat pentru ca si-a dat seama ca o sa-mi placa, povesteste JUNO.
Despre colaborarea cu SHIFT, JUNO spune:
- Cred ca a fost sa fie. Am fost pe la el la studio intr-o noapte, i-am dat play la demo in ideea sa-i arat ce am mai facut si si-a facut o strofa imediat cum a auzit. Vibe.
Dumbada a fost compusa de Roland Kiss, Vizi Imre, Lucian Nagy, Alexandru Stancu (JUNO), iar versurile sunt scrise de Alexandru Stancu (JUNO) si Gabriel Istrate (SHIFT). Piesa este produsa in studiourile HaHaHa Production si este lansata alaturi de Cat Music.
JUNO a intrat in echipa HaHaHa Production in 2016. Un an mai tarziu a colaborat cu Smiley pentru piesa RARA”, iar in noiembrie 2017 si-a lansat alaturi de Feli primul single - Averile. La inceputul acestui an a lansat piesele Praf” si Ego. A colaborat cu Kalle si Tequila pentru piesa Jack si Rom, dar si cu Jean Gavril pentru single-ul Fata, bea cu mine”. In septembrie, JUNO a venit cu o noua piesa, de data aceasta un feat. cu Nicole Cheery - Grenada, care are aproape 3 milioane de vizualizari pe YouTube.