Smiley porneste in primul turneu national #Confesiune, cadou pentru toti cei care ii iubesc muzica si care l-au inspirat. Dupa succesul extraordinar de la Arenele Romane din capitala, Smiley sustine concertul #Confesiune pe scenele din toata tara. Sunteti pregatiti? Venim. In gasca mare. Va dam intalnire in orasul vostru, va asteptam cu mic cu mare sa ne distram, sa sarbatorim cei 10 ani de HaHaHa Production, sa dansam si sa cantam impreuna intr-un super show!”, declara Smiley.
Momentele artistice sunt unice si surprind tot ceea ce Smiley a insemnat in cei 10 ani de cariera solo: interpret, compozitor, producator, om de televiziune, actor si artist. Turneul include 10 orase, poarta numele ultimului album " Confesiune”. Cu trei saptamani inaintea inceperii Turneului National Confesiune, concertele Smiley din Constanta si Brasov sunt deja sold out. Biletele sunt pe punctul de a se epuiza si in celelalte 8 orase din tara, iar cele disponibile inca pot fi gasite aici: https://www.iabilet.ro/tag/Turneu-Smiley-Confesiune si pe https://bilete.smiley.ro/
29 Octombrie 2018 - Galati - Sala Sporturilor Dunarea
30 Octombrie 2018 - Iasi - Sala Sporturilor
31 Octombrie 2018 - Bacau - Teatrul de vara Radu Beligan
5 Noiembrie 2018 - Brasov - Sala Sporturilor
7 Noiembrie 2018 - Cluj Napoca - Sala Polivalenta
12 Noiembrie 2018 - Pitesti - Casa de Cultura a Sindicatelor
13 Noiembrie 2018 - Craiova - Sala Polivalenta
14 Noiembrie 2018 - Targu Jiu - Sala Sporturilor
15 Noiembrie 2018 - Timisoara - Sala Sporturilor Olimpia
18 Noiembrie 2018 - Constanta - Casa de Cultura a Sindicatelor
Fanii artistului sunt invitati sa faca o versiune karaoke pentru una dintre piesele de pe albumul Confesiune”, sa se filmeze si sa incarce video-ul pe contul personal de Facebook, cu hashtag #KaraokeTurneuConfesiune si tag la pagina oficiala de Facebook a artistului, pana pe 20 octombrie. Primii 10 concurenti care vor strange cele mai multe like-uri la postarile cu propriile variante de karaoke, vor urca pe scena si vor canta impreuna cu Smiley la unul dintre concertele din cadrul Turneului National Confesiune. In plus, fanii selectati la karaoke vor primi ca premii obiecte vestimentare din colectia Smiley disponibila pe www.hastore.ro, precum geaca Flori de plastic” sau Ce ma fac cu tine de azi” sau bluza Indragostit”. Pentru a putea participa la provocarea lansata de Smiley, fanii trebuie sa aiba minim 16 ani impliniti. Variantele karaoke ale pieselor de pe albumul Confesiune pot fi gasite pe canalul de YouTube al artistului (https://www.youtube.com/playlist?list=PLIT3Y5q8ZI9_MqxtsWlz4yNfAiccnROir).
Mai mult decat atat, Smiley da startul Foto " confensiunilor din orasul tau” in primul turneu national care va avea loc in perioada 29 octombrie " 18 noiembrie in 10 orase din Romania. Fanii sunt asteptati sa-si incarce fotografiile de suflet cu locul preferat din orasul lor pe paginile de Facebook special create pentru concertele din fiecare oras.
O parte din fotografiile trimise vor fi proiectate in timpul concertelor: "Confesiunea nu este doar a mea, este si a publicului care imi asculta muzica. Oamenii care vin la concert sunt parte din ceea ce fac eu in fiecare zi. Ei au ajuns sa ma cunoasca prin muzica mea. Imi doresc prin aceste foto-confesiuni sa aflu cate ceva despre ei, despre orasul lor, sa ajung la concertul din orasul lor ca la o intalnire cu niste prieteni. Mi-ar placea sa stiu unde-si beau cafeaua, unde s-au sarutat prima data, care e locul lor preferat din oras, unde danseaza pana dimineata, unde se duc sa se relaxeze, vreau sa vad fotografii care vorbesc despre fericire, iubire, lucruri importante, detalii de suflet si bucurii”, marturiseste Smiley.
Smiley a valsat in ultimele 6 luni in topurile radiourilor din Romania. Piesa Vals” este numarul 1 in clasamentul Mediaforest in ultimele 6 luni, fiind ascultata de aproape 2 milioane si jumatate de oameni. Cu un videoclip semnat de Iura Luncasu, piesa a adunat 34 de milioane de vizualizari pe YouTube de la lansare. Si anul trecut, piesa De unde vii la ora asta?” a ocupat prima pozitie in Summer Chart pe radiourile din Romania, cu un videoclip care a strans nu mai putin de 60 de milioane de vizualizari pe YouTube.
Organizatorii turneului national Confesiune sunt HaHaHa Production si Sublime Romania, una dintre cele mai mari agentii de profil din industria muzicala din Romania, iar partenerul principal al turneului este Kaufland. Biletele sunt disponibile pe https://www.iabilet.ro/tag/Turneu-Smiley-Confesiune si pe https://bilete.smiley.ro/