Dupa ce a lansat piese precum Drum de piatra”(feat. F-Charm) si Arunci cu umbra”(feat. Proconsul & UDDI), Francisca lanseaza single-ul si videoclipul Voodoo”. Piesa este compusa de catre artista impreuna cu Marius Dia, Alex Parker si Madalin Rosioru.
De multe ori, iubirea poate deveni o obsesie, o legatura bolnavicioasa, sau pur si simplu o agonie prelungita, iar in astfel de situatii ne simtim legati” de acea persoana toxica. Desi iubim diferit si simtim diferit, in aceasta poveste, sunt sigura ca se pot regasi mai multe persoane”, ne spune Francisca.
Francisca Andreea Dulceanu a urmat cursuri de dans, modelling si actorie de la varsta de 4 ani, iar pasiunea pentru muzica si-a descoperit-o inca de la varsta de 5 ani, cand a inceput sa participe la diferite concursuri si festivaluri nationale si internationale, unde a obtinut zeci de premii. Timp de 14 ani, frumoasa artista a studiat actoria, muzica si dansul, indrumata de numeroase personalitati celebre din Romania si de peste hotare.
In 2012, Francisca participa la emisiunea concurs X Factor si ajunge pana in semifinala alaturi de trupa RED. Dupa un an si jumatate, timp in care a capatat experienta in studio, a inceput sa scrie, sa compuna atat piese pentru ea, cat si pentru alti artisti de succes din Romania. In urma cu trei ani, Francisca a lansat Piatra de pe inima”, o colaborare cu UDDI, fostul ei coleg de la X Factor. Urmeaza apoi piese precum Lacat la inima” (feat. Pacha Man), Drum de piatra” si Umarul pe care plangi”, single-uri de succes ce au generat milioane de vizualizari pe YouTube.