ADEVARUL: Dragnea lauda votul privind familia traditionala. Liderul PSD, ironizat pe Facebook: Tu si Irinuca va incadrati la familia traditionala? (Autor: Dan Anghel)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a laudat pe colegii senatori care au votat proiectul pentru modificarea Constitutiei astfel incat FAMILIA SE BAZEAZA PE CASATORIA LIBER CONSIMTITA INTRE BARBAT SI FEMEIE. Dupa ce a anuntat ca va merge sa voteze la referendum, Dragnea a fost ironizat de numerosi internauti pe Facebook, fiind intrebat daca el si partenera s-ar incadra in categoria familiei traditionale.
- Salut decizia Parlamentului referitoare la revizuirea Constitutiei privind definirea familiei. Referendumul va avea loc pe 7 octombrie si va fi un moment crucial pentru valorile fundamentale ale societatii romanesti. Am sustinut organizarea acestui referendum si voi participa cu siguranta la scrutin. Este cea mai democratica forma posibila de exprimare a vointei poporului roman intr-o chestiune de o profunzime spirituala deosebita. Nu va fi un vot pentru sau impotriva cuiva, pentru sau impotriva unor categorii de persoane. Va fi un vot despre cum ne dorim sa arate societatea in care traim. Eu voi vota fara ezitare pentru familie, in sensul ei traditional, pentru ca, in opinia mea, valorile traditionale reprezinta radacinile unei natiuni, a fost mesajul lui Liviu Dragnea, dupa votul dat de senatori in ceea ce priveste proiectul pentru modificarea definitiei familiei in Constitutie.
Imediat dupa anuntul sau, Liviu Dragnea a fost ironizat pe Facebook pentru faptul ca ar sustine acest demers, in conditiile in care are o partenera de viata cu aproape 25 de ani mai mica.
- Tu si Irinuca va calificati pentru familia traditionala?, a fost intrebat liderul PSD.
De asemenea, lui Liviu Dragnea i s-a reprosat ca nu sprijina si alte initiative de modificare a Constitutiei, cum este cea a USR, Fara penali in functii publice.

(Sursa: adev.ro)