Intr-un cadru de poveste, celebra actrita de teatru si film a pozat in tinute neoetnice, create special pentru ea. Maia Morgenstern a ales sa imbrace atat haine tradiționale, cat si neoetnice, mereu in tendinte, ce poarta semnatura IIANA.
Ne bucura foarte tare colaborarea cu Maia Morgenstern si am creat special pentru aceasta sedința foto, haine care sa i se potriveasca. In decoruri tradiționale, actrița a imbracat fuste lungi si midi, rochii, ii tradiționale, bluze neoetnice cu imprimeuri digitale si pieptare ce pot fi usor adaptate la o rochie clasica sau la o camasa. Am petrecut cateva ore la Gradina Vlahia din Snagov, timp in care, actrița pur si simplu ne-a fermecat cu atitudinea si incantarea pentru tradiționalul romanesc”, a marturisit Alina Isakovic, managerul IIANA.
Odata cu lansarea acestor noi piese, brandul IIANA (www.iiana.ro) isi imbogateste colecția cu noi produse stilizate cu imprimeuri florale romanesti printate digital, dar si cu materiale etnice țesute la razboi, ce se regasesc in creațiile neoetnice.
Imprimeurile digitale cu motive tradiționale romanesti sunt foarte apreciate de clienții nostri. Dupa succesul de care se bucura ia urbana, am creat un nou produs: ia stilizata de oras cu motive florale romanesti, printate digital, model care sper sa fie la fel de apreciat. Tot in aceasta categorie as incadra si tunica cu acelasi motive. De asemenea, camasile Anuska si Maruska sunt piese expresive, moderne si versatile”, a adaugat Alina Isakovic.