In cadrul Targului Ghidul Miresei desfasurat in acest week-end la Romexpo, puteti gasi un stand al firmei Rochii Versatile.
De fapt, rochiile prezentate aici sunt chiar versatile, asa cum spune si numele lor.
La stand, cateva fete superbe care poarta aceste rochii iti dau detalii legate de modul in care poti purta aceste rochii: acestea se pot aranja in peste 15 moduri, ceea ce este un lucru imbucurator pentru toate fetele si doamnele care trec pragul acestui targ de mirese.
De la un reprezentant al firmei Rochii Versatile, aflu ca rochiile sunt confectionate din lycra si au densitate mare, ceea ce este extraordinar.
Ca noutati, gasiti in acest week-end la standul Rochii Versatile rochite de vara - la 100 RON (din lycra si tul), dar si rochii lungi din lycra si tul - la 130 RON. De asemenea, o rochie nearga, superba, mi-a atras atentia. Este vorba despre un nou model care va fi produs intr-o cantitate limitata (cateva sute de bucati) - confectionat din lurex, un material, de asemenea, versatil.
De la cel care se ocupa de aceasta afacere superba, aflu ca la rochiile lungi si la rochiile scurte exista noua nuante: bordeaux, somon, turcoaz, rosu, albastru, menta, corai si roz.
"Se pot aranja in peste 15 moduri! Pretul acestor rochii este foarte avantajos, pentru ca pe perioada targului sunt reduse de la 140 RON la 90 RON. Avem aceste rochii in 60 de culori si se potrivesc de la XS la XL, iar lungimea fiecarei rochii este de 1,25 metri din talie pana jos. Tinerele fete aleg rochia in functie de buchetul miresei, la o nunta, de exemplu. Dar rochiile pot fi purtate oriunde: chiar si la plaja".
Brandul Rochii Versatile exista pe piata romaneasca de doi ani. Mai multe detalii despre acestea gasiti pe site-ul www.RochiiVersatile.ro si pe pagina de Facebook Atelier Rochii Versatile. Rochiile sunt facute in Romania, iar materialele vin din Coreea.
Targul Miresei de la Romexpo este ultimul targ de profil la care participa cei cu Rochii Versatile, anul acesta.
Cele mai cautate culori la rochiile versatile sunt bordeaux si somon.