Marti, 13 februarie, ELYSEE a lansat in premiera nationala, in cadrul unui eveniment restrans, noul parfum Cosi Blu, ce apartine casei Pantheon Roma.
Cerul din timpul pictorilor renascentisti a captat fara indoiala imaginatia lumii si curiozitatea celor mai renumiti experti in arta.
Acel cer albastru evoca serenitatea, simtul libertatii si avea o calitate misterioasa. Dar ce are acel albastru de este atat de captivant?
Impreuna cu invitatul special, Leone Fadelli, fondatorul casei Pantheon Roma, am descoperit, in prag de Valentine's parfumul Cosi Blu prin intermediul unei experiente VR unice care a captat negresit atat simtul olfactiv, cat si pe cel vizual.

Povestea lui Raffaello spusa prin parfumuri

Este inspirata din cea mai frumoasa poveste din Renasterea italiana. Povestea de dragoste incepe atunci cand Raffaello Sanzio a fost chemat la Roma de catre Papa pentru a-i picta apartamentele.
Se indragosteste iremediabil de Margherita, fiica unui brutar din districtul Trastevere. O dragoste interzisa ce-i va aduce, intr-un final, sfarsitul.
Este inmormantat in Pantheon, fiind singurul artist care a primit o astfel de onoare. Margherita se inchide intr-o manastire din apropiere pentru a fi aproape de el, ca o declaratie a dragostei sale eterne pentru el.


Cosi Blu - Cerurile secolului al 16-lea intr-un parfum

Cerul din timpul pictorilor renascentisti a captat fara indoiala imaginatia lumii si curiozitatea celor mai renumiti experti in arta.
Acel cer albastru evoca serenitatea, simtul libertatii si avea o calitate misterioasa. Dar de ce era acel cer atat de captivant? Raspunsul il creioneaza casa Pantheon in ultimul sau parfum ce ne face sa mirosim cerul renasterii, cerul iubirii desavarsite.
Un parfum care cauta viziunea verticala dintre divin si terestru, intre pamant si cer, intre natural si mistic. Este timpul sa explorezi noul parfum Cosi Blu, ce se deschide pe note proaspete de o inspiratie celestiala.
Parfumurile Pantheon Roma ce descriu personaje si locuri din aceasta poveste
de dragoste impresionanta se gasesc in exclusivitate in magazinele ELYSEE:
Elysee Gallery Calea Victoriei, 39
Elysee Marriott
Bulevardul 13 Septembrie nr. 90 (incinta Hotel Marriott)
elysee.eu.com

Ideea din spatele brand-ului Pantheon Roma

Renasterea italiana a fost una dintre cele mai frumoase perioade istorice. Reproducerea frumusetii umane a fost tema centrala a acestei minunate perioade artistice. Acesta este si scopul casei Pantheon Roma: sa aminteasca omului modern ca exista mereu un mod de a visa, cautand frumusete si dragoste.
Povestea de dragoste dintre Raffaello Sanzio si Margherita, intr-o lume a prejudecatilor, ne demonstreaza ca dragostea adevarata poate genera energii creative ce influenteaza in mod profund umanitatea.