Descopera ce face Paula Seling in cel mai nou videoclip si cat de sexy este artista! filmari m-am simtit ca o printesa in Tara Minunilor!”
https://www.youtube.com/watch?v=XyFAn1j1msw
Ne-am intalnit printr-o minune / Indragostiti din alta lume canta Bere Gratis - una dintre cele mai iubite trupe din Romania - si Paula Seling - una dintre cele mai mari voci din Romania.
Artistii au realizat o colaborare eleganta si rafinata, un feat pentru cel mai recent single Bere Gratis, Indragostiti. Piesa - una de dragoste - este insotita si de un videoclip in care Paula Seling este extrem de senzuala. Daca vedeti videoclipul, o sa descoperiti si cum arata Paula Seling!
Daca spunem ca iubirea face miracole este ca si cum am spune ca viata bate filmul. A fi Indragostiti inseamna ca exista miracole in fiecare zi, pentru ca in fiecare zi cineva iubeste pe cineva si o si declara. Aceasta intalnire poate sparge orice bariera a lumii. Colaborarea cu Paula este una speciala chiar daca am colaborat de multe ori cu ea. E o mare cantareata, o artista sensibila si un om aparte. Profilul perfect pentru mesajul acestei piese si o bucurie de a canta impreuna dupa 20 de ani de cariera in care ne-am intalnit de multe ori ca prima data, spune Mihai de la Bere Gratis.
Bere Gratis este una din trupele mele preferate, sunt bucuroasa ca s-au gandit la mine pentru aceasta colaborare.
A fost dragoste la prima auditie, asadar inregistrarile au curs foarte usor pentru ca m-am simtit inspirata.
La filmari baietii au fost gentlemeni desavarsiti, m-au facut sa ma simt ca o printesa in tara minunilor. Abia astept sa vad cum va primi publicul meu aceasta piesa speciala, a marturisit si Paula Seling.