Trupa de improvizatie Obligo, indragita de public de peste 8 ani si apreciata in cadrul emisiunilor Romanii au Talent (Pro Tv) si IUmor (Antena 1), vine in fata publicului cu un concept unic pe piata show-urilor din Romania: TE OBLIGo: AMUSEa-te! - muzica live si improvizatie, in premiera, pe 3 noiembrie la Teatrul Excelsior.
Cand improvizatia si muzica decid sa se uneasca, razi cu lacrimi!
Ce se intampla atunci cand niste actori talentati, spontani si creativi intalnesc niste artiste desavarsite? Decid sa uneasca muzica cu improvizatia, intr-un concept curajos si inovator. Baietii din trupa de improvizatie Obligo si fetele din MUSE Quartet vor face un show total, fara scenariu ori regie, promitand un eveniment unic, in care spontaneitatea actorilor va fi dublata de un sunet inteligent.
- Este prima data cand o trupa de improvizatie si un quartet IMPROVIZEAZA pe aceeasi scena. Prin acest spectacol facem level-up in entertainment-ul romanesc! Am experimentat intalnirea cu spectatorii in toate locurile si circumstantele in care viata permite un spectacol! Cu cresterea experientei, scad emotiile. De aceea, am zis sa mai pompam niste adrenalina si de abia asteptam show-ul cu fetele de la MUSE! Avem emotii foarte mari! Nu am mai facut asta! Nu o sa avem regie! Nici scenariu! Ce o sa se intample? Fetele canta, noi jucam! Nu stim! Improvizam! Ne vedem la Excelsior, pe 3 noiembrie, de la ora 20.00, spun Dan Murzea si Alexandru Mihalache, doi dintre actorii Obligo. Un eveniment unic, in care spontaneitatea actorilor va fi dublata de un sunet inteligent. Publicul o sa aiba parte de un show total!

Obligo

Trupa de improvizatie Obligo face spectacole de succes, in spatii conventionale dar si neconventionale.
- De peste 8 ani si un mileniu de spectacole, rutina se poate instala foarte usor. Din fericire, publicul constant pe care l-am avut de-a lungul timpului a reusit sa ne faca mereu sa cautam altceva, altfel, in afara zonei de confort! Sa oferim un pic mai mult decat un spectacol de improvizatie! Sa facem show total! - este crezul trupei Obligo.
Trupa Obligo a aparut pe 1 Iunie 2009 dintr-o nevoie. Era o nevoie comuna, chiar daca majoritatea dintre membrii erau inca studenti. Nevoia de a juca mai mult, mai des, fara restrangeri si, in special, cu public. Fiind fani ai serialului britanic Whose line is it anyway, s-au gandit sa incerce un asemenea tip de spectacol: fara regie, fara scenariu, fara nimic pregatit dinainte. Doar ca acela era un spectacol televizat si inregistrat. Ei trebuia sa gaseasca singuri o forma de exprimare pe viu, intr-un spatiu neconventional. Au inceput sa joace direct in bar si sa isi perfectioneze jocurile pe viu, pana show-ul a capatat o forma coerenta, naturala si de sine statatoare. Denumesc jocuri momentele de sine statatoare, o poveste, caci teatrul este o poveste. Jocuri este impropriu spus, pentru ca exista o structura in spatele fiecarei povesti. Aceasta structura au invatat-o prin metoda Keith Johnstone (profesor de actorie canadian, parinte al perfectionarii improvizatiei) si prin anii petrecuti in scoala de teatru, turneele in care au jucat, teatrele cu care au colaborat individual si in grup. Obligo inseamna Serban Trimbitasu, Alexandru Rizescu, Alexandru Mihalache, Dan Murzea.

Muse Quartet

Fetele nu tin cont de limite si isi exercita talentul si capacitatile instrumentelor clasice si in alte genuri muzicale, prezentand in concerte noi si noi nuante ale muzicii cinematice, pop si rock. Cvartetul a avut numeroase proiecte si colaborari atat in tara cat si in strainatate alaturi de artisti de renume precum: Akua Naru, C.T.C., Golan, Smiley, Alexandrina Hristov, Alexandra Usurelu, Byron, VUNK, Andrei Tudor Band, Aeon Blank, Tomma Alistar ori Silent Strike. Componenta cvartetului este: Alina Horez - Vioara I, Nicoleta Petre - Vioara II, Maria Coltatu - Viola, Corina Ciuplea - Cello.

xxx

Pentru TE OBLIGo: AMUSEa-te sunt in vanzare bilete la pretul de 40 de lei. Biletele se gasesc pe: Eventim.ro, Iabilet.ro, Myticket.ro, bilet.ro, Bilete.ro si la Casa de bilete a Teatrului Excelsior.