Ciprian Serbanescu, trainer la Ecco Shoes, a participat recent la evenimentul de lansare Ecco Soft 1 - Ecco Shoes la terasa Promenada Mall Bucuresti.
Ciprian a absolvit Facultatea Management Turistic si Comercial in cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir si este cel mai vechi trainer la Ecco Shoes.
La 20 de ani, m-am angajat prima oara intr-un outlet, in Feeria, in 2009. In august 2009, m-am transferat in Baneasa Shopping Center si am fost sef de magazin. Important este sa-ti placa ceea ce faci si sa fii pasionat. La Ecco Shoes trainuiesc toti angajatii din magazin. Avem, la pantofi, ca tipuri de piele: nabuk (este intre pielea neteda si pielea intoarsa) si neteda (care este cea mai buna). Ca timp de training, imi ia intre 40 de minute si patru ore sa invat pe cineva. Intr-un minut insa trebuie sa convingi clientul sa cumpere perechea de pantofi, ne-a spus Ciprian Serbanescu. Acesta lucreaza la Ecco Shoes de noua ani.
La evenimentul de lansare Ecco Soft 1, au participat cantaretele Alexandra Ungureanu si Giulia Anghelescu venita impreuna cu sotul ei, Vlad Huidu.