Cea mai noua extravaganta SF semnata de Luc Besson se lanseaza in aceasta saptamana in cinematografele din Romania!
Joi, 20 iulie, filmul ValerianMovie intra in avanpremiera, pentru ca de vineri, 21 iulie, VALERIAN SI ORASUL CELOR O MIE DE PLANETE sa aiba premiera in toate salile de cinema din tara in 3D si in 4Dx.
Distribuit de Ro Image 2000 si Prorom Distribution.
Cu: Cara Delevingne, Dane DeHaan, Rihanna, John Goodman, Ethan Hawke, Clive Owen, Rutger Hauer, Kris Wu, Matthieu Kassovitz, Alain Chabat, Herbie Hancock, Emilie Livingston, Alexandre Nguyen.
Regia si scenariul: LUC BESSON
VALERIAN SI ORASUL CELOR O MIE DE PLANETE este noul film de aventuri SF al lui Luc Besson, legendarul regizor al unor filme care au facut istorie, precum LEON, AL CINCILEA ELEMENT, sau LUCY, si se bazeaza pe seria de benzi desenate-cult cu acelasi nume, care au inspirat o generatie de artisti, scriitori si cineasti.
In secolul 28, Valerian (Dane DeHaan) si Laureline (Cara Delevingne), formeaza o echipa pentru operatiuni speciale insarcinata cu mentinerea ordinii in teritoriilor locuite de oameni.
Cand cei doi sunt trimisi de Ministerul Apararii intr-o misiune in uimitorul oras Alpha, o metropola care e in expansiune continua, si unde specii din toate colturile universului si-au dat intalnire pentru a impartasi cu ceilalti cunostintele, informatiile si cultura.
In centrul metropolei, insa, si-a facut loc o forta intunecata si misterioasa care ameninta existenta pasnica a Orasului celor o mie de planete, iar Valerian si Laureline trebuie sa porneasca intr-o cursa contracronometru pentru a identifica si anihila amenintarea, si pentru a proteja, astfel, Alpha, dar si viitorul Universului.