INNA a fost de curand in Amsterdam unde a promovat single-ul Gimme Gimme, cu peste 50 000 000 de vizualizari pe YouTube, dar si pentru a prezenta in premiera Fade Away,piesa a DJ-ului Sam Feldt impreuna cu Lush&Simon.
Sam Feldt x Lush & Simon feat. INNA - Fade Away
https://www.youtube.com/watch?v=I3ZF4v_-an0&feature=youtu.be
Artista a urcat pe scena de la ZiggoDome din Amsterdam cu Sam Feldt si Lush&Simon in fata a peste 17 000 de oameni si au cantat piesa, apoi a fost la doua radiouri din Olanda unde a cantat Fade Away intr-o varianta acustica.
Aici o versiune live a piesei Fade Away @ Radio SLAM
https://www.youtube.com/watch?v=I8l7w2XBbM0
SLAM!: https://www.slam.nl/inna-vroeger-zwaardere-stem/
538: http://www.538.nl/de-avondploeg/ken-je-zomerhitkoningin-inna-nog
FunX: http://www.funx.nl/radio/fragmenten/275453-roemeense-zangeres-inna-vertelt-over-haar-succes
Ma bucur de aceasta colaborare, Sam Feldt este unul dintre cei mai cool si fresh DJi ai momentului, iar Lush&Simon sunt un duo care aprind atmosfera in cluburi si pe scenele marilor festivaluri. Sper ca Fade Away sa transmita emoție, bucurie, a spus INNA.
Cel mai recent single Gimme Gimme a cucerit topurile din Spania, Turcia, Mexic, Chile. Acest lucru a fost remarcat si de celebrul blogger si om de televiziune Perez Hilton, care a scris un articol pe perezhilton.com despre piesa Gimme Gimme:
All the way from Romania, say hello to Inna!
Her song Gimme Gimme is NEXT LEVEL!
It's pop with a real world music feel that also sounds super current!
Major tune with potential to be a hit in America!
Tocmai din Romania, sa ii uram bun venit INNEI. Piesa ei Gimme Gimme este altceva, este next level! O piesa pop cu un sound extem de actual, cu mare potential de a fi un hit in America.
Perez Hilton a postat si pe Twitter piesa, iar INNA i-a mulțumit pentru susținere!
In perioada urmatoare, artista pregateste lansarea unui EP in spaniola si engleza, urmeaza concerte in Europa, dar si America Latina.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.