okmagazine.ro informeaza: In 2010, cunostea faima prin telenovela romaneasca Narcisa Salbatica, in care juca rolul Elizei. Acum, Nicole Dutu este o scriitoare promitatoare, pregatindu-se sa-si lanseze primul roman.

Nicole a dat actoria pe o cariera de scriitoare

A dat actoria pe o cariera de scriitoare! Nicole Dutu, cea care e cunoscuta publicului larg drept Eliza din Narcisa Salbatica, lanseaza astazi, la ora 17:30, la libraria Carusel Carturesti, romanul Cum l-am invins pe Dracula, si ii invita pe toti cei care au simpatizat-o sa ia parte la acest eveniment important pentru ea.
Alaturi de ea, astazi, vor fi si colegii din Narcisa Salbatica, adica actritele Alina Puscas si Tania Budi, dar si alti prieteni si oameni dragi ei.

Lozul castigator

A parasit micile ecrane si s-a dedicat scrisului! A fost lozul cel castigator, caci, in afara de romanul pe care il lanseaza astazi, Nicole a scris si o piesa de teatru, numita Eu dau banii, eu dau ora exacta, care s-a pus in scena la Teatrul Principal Dallas, cu actrita Carmen Tanase in rol principal. Iar daca e sa vorbim despre viata ei personala, ar fi de precizat ca Nicole incearca in prezent sa-si restabilizeze mariajul cu jurnalistul Cornel Nistorescu, cel de care a fost despartita cativa ani, si alaturi de care a infiat un baietel.