Carla's Dreams vor canta in deschiderea celor de la The Prodigy la concertul pe care acestia il vor sustine pe 3 iunie la Chisinau, in Piata Marii Adunari Nationale.
The Prodigy este una din cele mai de succes formatii de muzica electronica din toate timpurile, care sustine cele mai grandioase show-uri din lume, cu piese cunoscute precum Smack my Bitch Up, Firestarter sau Baby's Got a Temper.
Este o onoare pentru noi sa cantam in deschiderea unei trupe emblematice in industria muzicala globala cum este Prodigy, au spus Carla's Dreams.
Carla's Dreams vor prezenta albumul Antiexemplu, lansat in luna mai printr-un show sold out la Arenele Romane din Bucuresti.
Albumul Antiexemplu include 11 piese, dintre care si douaa colaborari: una cu INNA pentru piesa Tu si eu, care are peste 12 milioane de vizualizari pe YouTube si in premiera, un remake al unei piese Carla's Dreams â€" Inima mea, impreuna cu Delia, precum si piese noi ca Formula Apei, Animal de prada.
Carla's Dreams feat. INNA â€" Tu si eu (Videoclip Oficial)
https://www.youtube.com/watch?v=R69cI6iua-A
Albumul Antiexemplu este disponibil pe iTunes => https://itunes.apple.com/ro/album/antiexemplu/id1235617692
Cel mai recent single Carla's Dreams Pana la sange are peste 6 milioane de vizualizari si este deja in topurile radiourilor si televiziunilor de specialitate.
Carla's Dreams â€" Pana la sange
https://www.youtube.com/watch?v=Ua5RnibeFr8
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nuca, Carla's Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN.