Pe data de 25 mai a.c. , incepand cu ora 19.00, Palatul Odeon Imperial Glamour va gazdui o petrecere traditionala de neuitat cu renumitul Taraf Cleante si Diana Matei.
O fila de istorie si frumos, arta culinara si tihna departe de aglomeratia Bucurestiului, dar totusi in centrul acestuia, Palatul Odeon Imperial Glamour este situat intr-o cladire care respira istorie si traditie prin toti porii, monument architectural datand din 1869.
Amplasat pe malul Dambovitei, Palatul Odeon Imperial Glamour cuprinde 5 saloane de capacitate diferita de acomodare, de la 10 pana la 70 de persoane. Locatia poate gazdui intalniri de afaceri, lansari de produs, aniversari si evenimente private.
Palatul Odeon Imperial Glamour a fost recent complet renovat si asteapta sa isi intampine oaspetii intr-o atmosfera inconfundabila.
Stilul interbelic, atat de prezent in fiecare colt al Palatului Odeon insufla fiecarui vizitator dorinta de a reveni.
Meniul este compus din preparate traditionale, pregatite cu multa grija de maestrii bucatari, astfel incat cei care calca pragul Palatului Odeon Imperial Glamour sa beneficieze de o experienta inedita.
Pe 25 mai 2017, cu incepere de la ora 19.00, va asteptam la o petrecere traditionala cu atmosfera incendiara, intretinuta de renumitul Taraf Cleante si Diana Matei.
Palatul Odeon Imperial Glamour - gazda momentelor de neuitat!