AMOSNEWS INFORMEAZA: MAI PUTIN DE O SAPTAMÂNA PÂNA LA PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION
Doar 6 zile ii mai despart pe fanii fenomenului creat de Nicu Covaci de PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION, primul eveniment ce celebreaza 55 de ani de activitate ai legendarei trupe, pe data de 19 Aprilie, de ziua de nastere a lui Nicu Covaci, printr-un concert-eveniment ce va avea loc la Arenele Romane, din Capitala.
Admiratorii lui Nicu Covaci si ai operei sale geniale vor avea ocazia sa vada pe scena, in afara actualilor membri Phoenix, mai multi artisti cu care cel care a creat un nou curent in muzica romaneasca, etno-rock, a colaborat de-a lungul timpului - Dan Andrei Aldea, Calin Pop (Celelalte Cuvinte), Roman Iagupov (Zdob si Zdub), A G Weinberger, Rares Totu, Alin Oprea (Talisman), Crivat si Luparul (Bucovina), Trooper, Bodo (Proconsul), Eugen Mihaescu si Gabi Gurita Nicolau (Krypton), Tavi Iepan (Rezident Ex) si alti invitati.Dupa spectacolul de la Arenele Romane, partea a doua a serii de 19 Aprilie va fi dedicata unui concert Phoenix in clubul Tribute, in cadrul unui eveniment restrans cu ocazia zilei de nastere a lui Nicu Covaci. PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION este primul dintre evenimentele ce marcheaza 55 de ani de activitate a formatiei Phoenix, urmand concertul unplugged, acustic PHOENIX AND FRIENDS GALA FOLK, concertul simfonic SYMPHOENIX, PHOENIX ARHAIC, concerte aniversare in alte orase din tara, lansari si expozitii, workshopuri si conferinte tematice.
Biletele pentru PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION pot fi achizitionate pe ambilet.ro si la sediul ProMusic Events (str. Traian Demetrescu nr.9), la pretul de:
- 75 de lei - Primele 250 de bilete vandute in reteaua ambilet.ro
- 90 delei - Urmatoarele 250 de bilete
- dupa vanzarea primelor 500 de bilete, pretul celor ramase va fi de 120 lei
- 300 de lei - Categorie VIP - Numar limitat de bilete, ce includ: accesul la evenimentul de la Arenele Romane, acces la Atferparty (aniversare Nicu Covaci 70, club Tribute), cadou promotional din partea formatiei Phoenix, sesiune foto si de autografe.
Accesul la afterparty, ce va avea loc la club Tribute, este posibil numai prin achizitionarea biletelor de categoria VIP la evenimentul de la Arenele Romane.

sursa: amosnews.ro