Artistul a anuntat ieri pe www.georgeofficial.ro si daca o sa aiba baietel sau fetita!
Pentru George (Jorge) azi este o zi mare, cu o dubla lansare! Chiar daca afara sunt temperaturi cu minus in termometru, iubirea incalzeste orice suflet si transforma orice persoana.
Iubirea noastra frige este cel mai recent single lansat de catre George, declaratia de dragoste perfecta pentru a combate frigul.
Piesa este compusa de catre George, Marius Dia si Theea Miculescu si produsa in studiourile Panda Music. In plus, tot azi, la ora 17.00, artistul isi lanseaza si site-ul care ii poarta numele, www.georgeofficial.ro, pe care va anunta in exclusivitate si sexul bebelusului pe care urmeaza sa-l aiba cu frumoasa lui sotie, Ramona.
Azi este o zi extrem de importanta pentru mine. Am lansat doua proiecte de suflet. In primul rand melodia Iubirea noastra frige, prima melodie pe care o lansez singur, dar si lansarea mult asteptatului meu site, www.georgeofficial.ro, care vine cu o stire in exclusivitate, caci nu se putea altfel, asa ca va invit sa aflati direct de pe www.georgeofficial.ro daca voi avea o fetita sau un baietel! Am simtit ca a venit momentul sa ma exprim in blogosfera, pentru ca am multe de zis! Va invit sa ma cititi!, declara artistul.


Geørge lanseaza single-ul Iubirea noastra frige

Link YouTube: https://youtu.be/3MMoL1IZIHA
Iubirea noastra frige este prima melodie pe care o lansez singur. Este o melodie pe care am facut-o impreuna cu echipa Panda Music, studioul pe care l-am lansat anul trecut, si a fost compusa si inregistrata intr-o singura zi, pe 1 Decembrie anul acesta. Totul a mers foarte rapid si sunt fericit ca in doar 4 zile am si lansat-o. Asa ca melodia Iubirea noastra frige, chiar frige de nou nouta ce e, declara George.
Tot in studiourile Panda Music, George a compus anul acesta numeroase piese, cum ar fi Rain in July (Andreea Banica), Detector de minciuni (feat Amna), Ma minti pe fata (Florin Raduta), Parfum de jar (Miss Mary & Glance), Perna mea (Elena Gheorghe) etc.
Cu un background remarcabil in showbiz, GEØRGE este un artist complex, cu numeroase proiecte atat in domeniul muzical, cat si in teatru si televiziune. Pe langa rolurile importante jucate pe scena Teatrului National de Opereta Ion Dacian, GEØRGE a prezentat emisiuni TV de top si este marele castigator al show-ului Te cunosc de undeva (Editia 2011/2012, sezonul al doilea), unde a realizat transformari spectaculoase ale unor artisti de referinta de pe scena muzicala internationala, precum Andrea Bocelli, Beyonce, Elvis Presley, Michael Jackson etc.
In ceea ce priveste partea muzicala, GEORGE a lansat numeroase single-uri, dintre care amintim Nu ne potrivim (feat CRBL), Geamantan (feat Pavel Stratan), Nimeni nu-i perfect (feat Jo) sau Rain in July (alaturi de Andreea Banica).