Agentia FACE2FACE MODEL MANAGEMENT a organizat recent CASTING ELITE MODEL LOOK 2016, sustinut de Rowenta, la ARENA MALL BACAU in perioada 26-27 septembrie 2016.

Un vis care devine realitate

De 33 de ani consecutiv, Agentia Elite organizeaza cel mai prestigios concurs de modele din lume, oferind miilor de aspiranti la o cariera in modelling, atat fete, cat si baieti, oportunitatea de a calca pe urmele unor modele celebre precum Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen, Sigrid Agren si Constance Jablonski.
O trambulina unica in universul modelling-ului.
Echipa Agentiei Face2Face Model Management, organizatorul Elite Model Look Romania, e plecat in turneu in toata tara pentru a gasi viitorii reprezentanti ai Romaniei la Finala Mondiala EML 2016, care se va desfasura in Portugalia. Intentia acestora este de a prezenta celor interesati oportunitatile pe care le ofera acest concurs, atat pentru fete, cat si pentru baieti, de a oferi celor cu potential de model sansa de a participa la cel mai renumit concurs de gen din lume si de a deveni o parte a celei mai mari retele de agentii la nivel mondial.

Combinatie perfecta de profesionalism, eleganta si frumusete

La finalul turneului national si in urma selectiei celor care se inscriu online, aproximativ 100 de concurenti vor participa la Castingul National care va avea loc in octombrie, la Bucuresti, la Le Chateau. Pentru a fi unul dintre finalistii concursului, trebuie sa ai un look sanatos si natural, personalitate puternica si calitati fotogenice, dar e de asemenea important ca imaginea ta sa corespunda trendurilor actuale in lumea modei. Daca vrei sa afli mai multe despre aceste criterii, doritorii au putut participa la castingul Elite Model Look din Arena Mall, luni, 26 septembrie, si marti, 27 septembrie, in intervalul orar 15:00-21:00, pentru a discuta in detaliu.
La finalul Castingului National din octombrie, vor fi alesi 20 de finalisti, 10 fete si 10 baieti, care se vor pregati intens timp de o saptamana pentru a participa apoi la Finala Nationala, eveniment in care se vor desemna reprezentantii Romaniei la Finala Mondiala. La Finala Internationala, unde finalistii romani vor concura alaturi de aproximativ 60 de fete si baieti din toata lumea, vor avea ocazia sa castige un contract garantat, pe o perioada de doi ani, cu reteaua Elite.
entru a participa la Castingul Elite Model Look 2016, candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
Fete â€" varsta cuprinsa intre 14 si 22 de ani si inaltimea intre 1,72 â€" 1,83 m.
Baieti â€" varsta intre 16 si 22 de ani si inaltimea intre 1,83- 1,90 m.
Pentru a treia oara consecutiv, ROWENTA se alatura concursului Elite Model Look in Romania in calitate de Partener Oficial, oferind frumusetii atemporale sustinerea de care are nevoie. Gama de produse dedicate Rowenta for Elite Model Look combina stilurile si tendintele din cadrul prezentarilor de moda cu caracterul practic si inteligent si propune produse must have pentru orice femeie, de la placi de indreptat parul la ondulatoare, uscatoare de par, perii rotative si epilatoare, a declarat Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe Seb.
ROWENTA face parte din portofoliul Groupe Seb Central Europe Kft, ce include si marcile: Tefal, Moulinex, Krups si Lagostina. Compania a intrat pe piata romaneasca in 1996.
Despre FACE2FACE: Agentia Face2Face Model Management este detinatoarea exclusiva a licentei ELITE MODEL LOOK Romania si Republica Moldova (din 2006).
Despre Elite: Agentia Elite este nr. 1 in lume, reprezinta peste 750 de modele si inglobeaza 36 de agentii, pe cele 5 continente.