Luisa Tuntuc, artist vizual, va invita la vernisajul expozitiei de pictura FEMINISTICE, care va avea loc miercuri 5 octombrie 2016, ora 19:00, la Palatul Parlamentului, Sala de expozitii de arta CONSTANTIN BRANCUSI, Str. Izvor, nr. 2-4, Sector 5, Bucuresti.
Expozitia cuprinde o serie de lucrari dedicate FEMEII si rolului acesteia in mentalul social, dintr-o abordare plastica moderna, cu influente din arta conceptuala si simbolista. Sinceritatea discursului plastic survine din revolta interioara a artistei Luisa Tuntuc privind statutul actual al femeii pictor in mediul artistic contemporan si al prejudecatilor cu care se confrunta femeia contemporana, care se concretizeaza la nivel vizual prin explozie de culoare si asocieri de imagini contrastante.
- Sunt incantata sa prezint publicului prima mea expozitie de pictura, cu o tema dedicata feminitatii, care portretizeaza cele mai enigmatice trairi si emotii pe care le poate avea o femeie. Este o colectie plina de culoare, imaginatie, curaj si stil, prin modalitatea de prezentare a expozitiei, exact ca mine. Va astept sa parcurgem, impreuna, drumul misterios al cautarii eternului feminin!, a adaugat artista Luisa Tuntuc.
Informatii referitoare la activitatea profesionala a artistei Luisa Tuntuc se gasesc pe profilul public de Facebook: Art&Painting by Miss LT. Pentru o desfasurare cat mai buna a evenimentului, va rugam sa confirmati participarea la vernisaj pana marti, 4 octombrie, ora 19:00.
Contact: Artist vizual Luisa Tuntuc
Facebook Page: Art&Painting by Miss LT
Telefon: 0721.749.267
E-mail: [email protected]
N.B. La expozitia vor participa personalitati din domeniul politic si public.