Pasarea Rock isi lanseaza primul album muzical, Legenda, printr-un spectacol in premiera europeana!
Pasarea Rock lanseaza primul sau album muzical, Legenda, in cadrul unui format unic la nivel european si special creat pentru a surprinde publicul. Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Tandarica, Josef Kappl, Nicu Patoi si Sorin Voinea promit o experienta de neuitat pentru spectatori. Tematica evenimentului aduce in actualitate traditiile romanesti, iar spectacolul urmeaza sa aiba loc pe 23 septembrie 2016, la arena Basme cu Cai, din Soseaua Chitilei.
Organizatorii pregatesc un spectacol inedit si incitant, care se va desfasura pe fondul unor efecte speciale, cascadorii si proiectii, realizate intr-un decor de film si menite sa transmita publicului spiritul Pasarea Rock.
Accesul va putea fi facut incepand cu ora 19:00, iar concertul este programat la 20:00, astfel ca amurgul va intregi spectacolul.
Biletele se pot achizitiona de pe site-ul basmecucai.ro si iabilet.ro, dar si din magazine fizice, mai multe detalii fiind disponibile pe pagina de Facebook Pasarea Rock.
Doritorii pot alege din mai multe tipuri de tichete: 150 lei (categoria a II-a), 200 de lei (categoria I, in primele randuri), 300 de lei la categoria VIP si categoria super VIP la 450 de lei unde locurile vor fi disponibile la mese, in arena, in pret fiind incluse un platou haiducesc si backstage passport. Totodata, e util de stiut ca organizatorii faciliteaza transportul pentru deplasarea spectatorilor, atat la dus, cat si la intors, punctul de plecare catre spectacol fiind in zona Piata Chibrit.
Mai multe detalii pe site: http://bit.ly/2cTk9pR