Sully: Miracolul de pe raul Hudson va rula in curand si in cinematografele din Romania. Este o drama inspirata din fapte reale, cu Tom Hanks in rolul principal.
Sully: Miracolul de pe raul Hudson. Drama inspirata din fapte reale, cu Tom Hanks in rolul principal.
Filmul biografic produs de catre studiourile Warner Bros il are in scaunul regizoral pe Clint Eastwood, iar protagonist este Tom Hanks. Acesta il portretizeaza pe eroul national Chesley Sully Sullenberger, pilotul american care a aterizat fortat in raul Hudson, in ianuarie 2009, cu un avion de linie, salvand viata tuturor celor 155 de pasageri.
Pe 15 ianuarie 2009, o lume intreaga era uluita de miracolul de pe Hudson, cand capitanul Sullenberger a reusit sa aterizeze avionul avariat pe apele reci ale raului, salvand astfel vietile a 155 de pasageri.
In timp ce Sully era ovationat de opinia publica si presa pentru fabuloasa reusita, investigatia accidentului scoate la iveala fapte care ii ameninta reputatia si profesionalismul.
Pelicula prezinta publicului si evenimentele din viata pilotului de dupa incidentul cunoscut drept Miracolul de pe Hudson. Filmul va ajunge in cinematografele de la noi in 9 septembrie.
Nimeni nu ne-a avertizat. Nimeni nu ne-a spus ca vom ramane fara ambele motoare la o altitudine mica, o situatie fara precedent in istoria aviatiei. Nimeni nu fusese antrenat pana atunci pentru un incident asemenator. Sarcina noastra este sa anchetam cum de a ajuns un avion in apele raului Hudson, pe suprafata raului Hudson. Nu a fost o prabusire, a fost o aterizare fortata pe apa, au declarat anchetatorii celebrului caz.
Alaturi de Hanks, din distributia filmului mai fac parte Aaron Eckhart, in rolul copilotului si Laura Linney ca sotia devotata a capitanului.