Din Q Magazine aflam ca Tudor Gheorghe anunta o toamna muzicala bogata. Celebrul artist intreprinde o calatoria muzicala in 7 orase ale tarii! Tudor Gheorghe este acompaniat de corul si membrii Orchestrei Banatului la un spectacol unic, cu nimic mai prejos decat cele ale lui Andre Rieu: TOAMNA SIMFONIC.
- Turneul va incepe pe 3 octombrie, la Teatrul National Marin Sorescu din Craiova.
- Urmeaza orasul Constanta, pe 7 octombrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor.
- Pe 10 octombrie, Toamna Simfonic va fi la Opera Nationala din Iasi.
- Pe 13 octombrie - la Casa de Cultura a Sindicatelor din Suceava.
- Pe 17 octombrie - la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca.
- Pe 26 octombrie - la Sala Palatului din Bucuresti.
- Pe 7 noiembrie - la Sala Filarmonicii din Timisoara.
Iata cum il defineste Alina Bortea , Art Director Q Magazine, pe marele artist:
- Tudor Gheorghe este trubadurul la curtile dorului, drept si demn, exuberant si tulburator, dificil si nemultumit. Are magia lui. Este foarte util lumii, chiar daca nu-i plac aglomeratiile de parada si snobism.
Olteanul universal, cum este supranumit Tudor Gheorghe, marturiseste:
- Nu sunt deloc un tip bogat, as fi putut sa fiu, daca faceam cateva compromisuri. De exemplu, daca as fi cantat la nunti, la botezuri, la colonei, la generali sau la directori. Nu m-am incurcat nici cu prietenii din astea, cu asa-zise VIP-uri. Constat ca nu sunt un tip monden. Nu ma duc la receptii unde se trag sforile si se invart afaceri, interese, se incurca si se descurca ite, se tes personajele zilei. Nu pot sa fiu asa. N-am nimic in comun cu mondenitatea. Sunt un tip de casa

PRECIZARE IMPORTANTA:

Toate spectacolele vor incepe la ora 19:00. Din respect pentru artist si pentru spectatori, dupa ora 19:10 nu se mai permite accesul in sala de spectacol. Dupa inceperea spectacolului, locurile isi pierd valabilitatea. Accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. Copiii peste 7 ani platesc bilet de intrare. Biletele se pot achizitiona de la agentiile salilor de spectacole din fiecare oras unde are loc spectacolul. Pentru Bucuresti, biletele se pot cumpara si de pe site-ul oficial www.tudor-gheorghe.ro.