Au intrat pe sub pielea multora si au creat dependenta. O dependenta neobisnuita, dar atat de frumoasa.
Carla's Dreams nu mai au nevoie de nicio prezentare. Sunt unici prin ceea fac: sound, versuri, mesaje.
Iubiti, respectati, auziti si nu doar ascultati, au ales sa-si traiasca visul.
Iar pe 14 iulie, la Amfiteatrul Mihai Eminescu” din Parcul National (Zona Metrou Piata Muncii), Carla's Dreams vor urca din nou pe scena sa bucure publicul cu piesele lor. Pentru ca asta stiu ei sa faca cel mai bine. O locatie neconventionala poate, insa, cu siguranta, potrivita pentru fanii artistului si iubitorii muzicii Carla's Dreams.
Bucurosi sa va revedem in Bucuresti. Un concert NGOC live full band cu invitati si muzica noastra pentru voi, au declarat cei de la Carla's Dreams.
Asa ca, pe 14 iulie, sunteti asteptati la un nou concert Carla's Dreams.
Biletele sunt disponibile in doua categorii de pret: categoria I (sectoarele A,B,C) la 115 RON si categoria II la 95 RON. Primele 50 de comenzi vor primi autograf de la Carla's Dreams.
Save the date: 14 iulie 2016, Amfiteatrul Mihai Eminescu” Bucuresti si pregatiti-va pentru Carla's Dreams!
Biletele vor fi puse in vanzare doar in reteaua Eventim.ro! (Magazinele Vodafone, Orange, Domo, Librariile Carturesti, hypermarket Carrefour si benzinariile OMV).
Carla's Dreams sunt artistii nonconformisti, talentati, creativi care cuceresc Romania si impresioneaza prin mesajele puternice, sound-ul divers, colaborarile de success cu INNA, Antonia, Delia, Loredana Groza. Se poate spune ca 2015 a fost anul celor de la Carla's Dreams. Cel mai vizionat video de pe YouTube in Romania este Cum ne noi”, (peste 41 de milioane de vizualizari), colaborarea artistilor cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio si TV in Romania. Tot ei au compus piesa Da, mama”, interpretata de Delia care are peste 33 de milioane de vizualizari. Piesa Te rog” a devenit virala pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio si TV, cu aproape 23 de milioane de vizualizari. Nonconformistii artisti sustin concerte sold out atat in Romania, cat si in Republica Moldova. La inceputul lui 2016, au lansat piesa Sub pielea mea #eroina”, o piesa cu un videoclip controversat, care a strans in 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizari (acum are peste 31 de milioane de vizualizari).

Pe 7 mai, la Arenele Romane, au lansat albumul 'NGOC' care include cele mai cunoscute piese ale artistilor. Cu ocazia acestui eveniment, au lansat si single-ul Acele”, care va fi inclus pe urmatorul album. Piesa are 17 milioane de vizualizari in doar o luna de la lansare, iar Unde”, lansata in urma cu 3 saptamani aproape 7 milioane de vizualizari.
In plus, remixul piesei Sub pielea mea” facut de Midi Culture este pe locul 11 pe Shazam in intreaga lume, devansand artisti de renume precum Pink, Lukas Graham, Coldplay, Adele, Major Lazer sau David Guetta.
Carla's Dreams â€" Unde
https://www.youtube.com/watch?v=4Y1RHv52PLg
Carla's Dreams â€" Acele
https://www.youtube.com/watch?v=vR7IwJkb-EA
Carla's Dreams â€" Te rog
https://www.youtube.com/watch?v=4eS6Bu1yDvk
Carla's Dreams â€" Sub pielea mea
https://www.youtube.com/watch?v=1VYJ3UQCmtM