Yanka revine cu un nou single si videoclip pentru Tell Me Lies.
Yanka - Tell Me Lies (Official Video)
https://www.youtube.com/watch?v=mokhO1u8TNo
Artista care este vocea uneia dintre cele mai difuzate piese - My Heart Is Gone, semnata Vanotek, dar si Jungle si Skip a Little Love lanseaza Tell Me Lies, cu un sound fresh si cool.
Tell Me Lies a fost compusa de Yanka si M&A Music si produsa de acestia, master Bunicu Magic.
Simt ca Tell Me Lies” nu este doar povestea mea. Este si povestea ta. Este momentul acela in care ti-ai dorit cu tot sufletul sa fii mintit pentru ca realitatea separarii de un om pe care il iubesti este prea greu de acceptat, e ca si cum simti ca se rupe o bucata din tine atunci cand iubirea aia a fost la un moment dat un tot, a spus Yanka.
Videoclipul a fost filmat in regia lui SAN (Anton Sandu), producator Iancu Moraru, concept creativ Anton Sandu, Andra Moga, Fabian Tatomirescu si Yanka.Este a doua mea colaborare cu regizorul Anton Sandu aka SAN si asta tocmai pentru ca reuseste sa se conecteze puternic la Universul meu interior si sa materializeze ceea ce simt prin imagini. Iar din echipa creativa au mai facut parte Andra Moga, cu care am lucrat la toate proiectele Yanka de pana acum, si Fabian Tatomirescu, care m-a inspirat fara macar sa isi dea seama, a spus Yanka.
Povestea acestui clip este simpla: doi oameni care se iubesc, dar care nu se pot iubi pentru ca apartin a doua Universuri diferite. Toate personajele din clip sunt sentimentele artistei: pasiune, pofta, tentantii, incrancenare, respingere.
Din distributia clipului, au facut parte Vlad Alexandru Oancea, 
Laura Giurcanu
, Alexandru Vang, 
Ingrid Ispas, 
Obie Chigbundu
, Adrian Udrea
, Radu Cosmin, 
Alexandra Grigore
, Stefania Badila
, Mihai Manolache
, Lucian Scintee

.
De partea de imagine s-au ocupat Costina Lumezeanu, Stefania Badila (make-up), Mihai Marcu (Beauty District - hair), stilism Ana Toma/ RDStyling.
Yanka Online

http://www.iamyanka.com
https://www.facebook.com/YankaOfficial

http://instagram.com/YankaOfficial
http://www.youtube.com/YankaOfficial
www.iamyanka.com reprezinta noul teren de joaca al artistei, unde vrea sa interactioneze cu cat mai multi oameni carora sa le impartaseasca toti pasii ei ca artist, dar si ce o inspira si despre lucrurile frumoase la care lucreaza.
Tot ceea ce scriu si exprim prin muzica sunt trairi personale pe care fiinta mea le-a simtit la un moment dat. Poate ca asta este darul cel mai mare pe care l-am primit....faptul ca ma pot vindeca prin cuvinte tavalite prin sunete, iar eu ma simt foarte recunoscatoare pentru acest dar, a declarat Yanka.
De obicei ma implic foarte mult in tot ceea ce vreau sa daruiesc oamenilor. Am foarte multe de oferit si profit din plin de fiecare data de oportunitate pe care mi-o ofera muzica. Scriu muzica, lucrez la scenariile videoclipurilor si am nevoie ca atunci cand lucrez cu un regizor, care urmeaza sa creeze imagini din emotiile mele, sa se conecteze la realitatea mea, sa ma inteleaga profund si sa amplifice acele emotii.