Dupa succesul piesei I'm Coming Home, finalista la Selectia Nationala Eurovision, The Code, lanseaza piesa Spaceship in colaborare cu Jackie Vegas.
The Code lanseaza piesa Spaceship in colaborare cu Jackie Vegas.
The Code & Jackie Vegas - Spaceship
https://www.youtube.com/watch?v=7rePo3TWVg4
Piesa a fost compusa de Adriana Rusu, Ion Chirinciuc (Vanotek), Ionut Catana (The Code), Alexandru Cotoi, iar text Narcis Axinte (Jackie Vegas).
Videoclipul piesei Spaceship a fost regizat si filmat de Michael Mircea, cel care a facut si videoclipurile I'm Coming Home, My Heart is Gone sau Diggy Down â€" INNA si prezinta povestea de dragoste cu aventuri si peripetii a unor indragostiti.
The Code (pe numele lui Ionut Catana) este originar din Focsani, a studiat la liceul de muzica din Iasi. A devenit cunoscut publicului din Romania odata cu participarea la Selectia Nationala Eurovision unde s-a clasat pe locul 2 cu Vanotek si Georgian si piesa I'm Coming Home, datorita votului publicului.
Narcis Axinte a.k.a. Jackie Vegas este solistul/chitaristul si compozitorul principal din trupa Harlequin Jack, solistul formatiei Tourette Roulette cat si basist/chitarist in trupele We Singing Colors si Crowd Control. Activeaza pe scena muzicii underground din Romania incepand din 2007 pana in prezent, timp in care a sustinut peste 250 de concerte alaturi de trupele in care activeaza dar si solo, in marea majoritate a Romaniei cat si in strainatate (Austria, India, Spania, Bulgaria, Republica Moldova). De-a lungul timpului a colaborat pe scena si in studio cu diversi artisti din scena locala (Nopame, Toulouse Lautrec, Les Elephants Bizzares, Jurjak, Stema, Charlie Boy And The Rabbit King). X Factor Romania unde a fost aclamat atat de juriu cat si de public.
Colaborarea dintre mine si The Code a pornit de la un telefon primit din partea lui Vanotek, cu care ma stiam din alte proiecte de studio. Mi-a fost prezentata piesa si a fost un fel de dragoste la prima vedere. Piesa mi-a transmis un "feeling" de vara si de evadare alaturi de persoana draga. Faptul de a fi impreuna impotriva lumii, cu un rucsac in spate, calatorind peste tot fara griji. De aici am venit si cu ideea de Spaceship, care invoaca lipsa granitelor pamantesti. Asa e cateodata cu iubirea asta, te duce pana la stele" - Jackie Vegas
Piesa Spaceship este lansata la Global Records, casa de discuri care are in portofoliu artisti precum INNA, Antonia, Alexandra Stan, Carla's Dreams, Nicoleta Nuca, Lariss, Yanka, Mira, Ivana, Lori, Vanotek.