In luna mai, publicatia online ReplicaVedetelor.ro se lanseaza si intr-o varianta tiparita! Replica Vedetelor va fi o revista lunara glossy ce va publica articole interesante despre viata vedetelor, povesti ale oamenilor si brandurilor de succes. Revista va lansa idei de investitii personale pe termen lung, va prezenta ultimele tendinte din domenii precum: afaceri, tehnologie, automobile, turism si beauty. Totodata, in paginile revistei Replica Vedetelor, se vor publica jurnale ale persoanelor publice si ale formatorilor de opinie din Romania si din lume.
Printre rubricile permanente ale revistei se numara:
- Good News, o sinteza a celor mai importante evenimente si stiri ale lunii;
- Jurnalul vedetelor/Dreptul la Replica, intamplari captivante din viata celor mai influente persoane publice din Romania, scrise chiar de ele. Publicul va afla unde isi petrec vedetele timpul, in ce isi investesc banii si ce parere au despre anumite branduri.
- Beauty & Style, noutati din industria frumusetii si sfaturi utile de la specialisti renumiti si vedete indragite;
- Afaceri de succes, o rubrica despre business-uri de succes, interviuri cu persoanele din spatele brandurilor de succes din Romania si din afara;
- New media, despre tehnologie de ultima generatie;
- Vacanta de vedeta, recomandari turistice inedite;
- Lectia de stil, o rubrica sustinuta de cei mai in voga designeri si critici de moda, care va fi realizata argumentat si obiectiv.

Despre Replica Vedetelor:
Ii caracterizeaza profesionalismul, urmaresc doar informatia corecta, tintesc catre performanta si nu se tem de complexitate!
Replica Vedetelor nu va fi doar o simpla revista de lifestyle si de business, ci definitia rafinamentului, a succesului si a atitudinii originale. Lunar, ReplicaVedetelor va aduce povesti ale oamenilor de succes, ale brandurilor de top, evenimente mondene, tendinte in moda si beauty, va prezinta cele mai atractive locatii turistice, va face recomandari pentru timp liber, oportunitati de afaceri, dar si multe altele. Vom avea drept invitati unele personalitati publice si formatori de opinie care vor scrie cate un articol de tip jurnal in fiecare editie.
Vedetele vor povesti intamplari din viata lor de zi cu zi intr-un mod captivant si interesant. Initiativa si ideea revistei Replica Vedetelor este 100 % romaneasca si va incerca sa-si educe publicul in a gandi frumos, echilibrat si destept, promovand astfel, in paginile revistei, doar personalitati si branduri care inseamna aceste lucruri pentru societatea in care traim, a declarat Cristina Cojucar Toma, Publisher Replica Vedetelor.
Viziunea Replica Vedetelor va fi aceeasi cu cea a site-ului publicatiei, dar intr-o versiune glossy, premium, cu multe subiecte exclusive si cu o perspectiva inedita asupra vedetelor si a evenimentelor ce au loc zilnic in Romania.