Recent,la Palatul Noblesse, intr-un cadru elegant si sofisticat, a avut loc lansarea oficiala a Bonilash - ser revolutionar pentru gene lungi si dese.
Industria de beauty, dar si vedete precum Dana Savuica sau Xonia au descoperit secretul genelor naturale, frumoase si sanatoase, direct de la Andreea Ibacka, gazda evenimentului. Unicitatea Bonilash a fost pusa in valoare printr-o atmosfera exclusivista de cocktail venetian, in care sampania si glamour-ul au oferit garantia unei seri magice.
Bonilash, secretul genelor lungi, te indeamna sa visezi cu ochii deschisi, alegand sa vezi de fiecare data frumosul. Iar aseara, frumosul exprimat in toate formele sale a pus stapanire pe intreg Palatul Noblesse. Acordurile de pian care au rasunat toata seara si melodiile interpretate de talentata Lorena au creat un univers ce a stat sub semnul sensibilitatii si feminitatii. Creat din pasiune pentru frumusete si din respect pentru sanatate, Bonilash este un produs de ingrijire destinat femeilor, care ajuta genele naturale sa fie mai lungi si mai dese. Evenimentul a celebrat frumusetea feminina naturala, mizand pe puterea privirii seducatoare. Pentru gene cu 25% mai lungi si mai definite dupa doar 12 saptamani de utilizare in mod regulat, dar si pentru intensificarea culorii naturale a acestora, doamnele pot uita de acum inainte de alte metode cosmetice care le deterioreaza genele si care conduc inevitabil si la pierderea acestora.
Aplicarea serului Bonilash este facila si confortabila, iar folosit corect, seara de seara, dupa 12 saptamani se redescopera frumusetea naturala si vitalitatea propriilor gene.
Produsul must have al noului sezon de primavara-vara 2016, dezvaluit ieri la Palatul Noblesse, se aplica seara, dupa demachiere, pe pleoapele curate si uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, tinand pleoapele inchise. Usor de folosit, cu o textura placuta si fina, acesta se distribuie facil pe piele si are o absorbtie adecvata.
Daca ochii nu mint niciodata, atunci lasa-i pe ceilalti sa te descopere asa cum esti - femeia care nu se conformeaza tiparelor, care este intotdeauna ea insasi, isi accepta temerile, se iubeste pe sine si priveste cu incredere inainte. Traieste experienta Bonilash si accepta sa cuceresti lumea dintr-o privire, mizand pe forta si aspectul estetic al genelor tale naturale!
Unicitatea serului pentru gene Bonilash consta in substanta activa bimatoprost, un stimulent eficient pentru cresterea numarului de gene, ce permite alungirea acestora cu 25%, intarindu-le si impiedicand pierderea acestora. Bonilash® este un tratament testat oftalmologic si dermatologic, care sustine sanatatea si vitalitatea genelor.
Pentru mai multe detalii, accesati www.bonilash.ro.
# bonilash #genefrumoase #privireseducatoare #genelungi