CARTEA ESTE UN UNIVERS SECRET CREAT DE UN OM INZESTRAT CU GENIU (Voltaire)
Infiintata in anul 1996, Editura Lider a avut de-a lungul timpului o evolutie spectaculoasa.
Editura Lider a reusit sa se impuna in spatiul cultural romanesc, debutand cu serii si colectii dintre cele mai atragatoare. Printre ele se remarca colectia Cultura generala, prin intermediul careia s-au lansat opere de larg interes, cum ar fi: Marile civilizatii, Istoria civilizatiilor, Radacinile culturii occidentale, Enciclopedia razboaielor, sau bine-cunoscuta serie 100 in cadrul careia se remarca titluri precum 100 cei mai mari scriitori romani, 100 cei mai mari ganditori, 100 de personalitati din toate timpurile care au influentat evolutia omenirii si altele.
Treptat, planul editorial s-a diversificat, printre noutati numarandu-se bestselleruri de top apartinand unor autori precum James Clavell, Dean Koontz, Robert Ludlum, James Patterson, Michael Connely, Nora Roberts, Amanda Quick.
Extinderea ariei tematice a facut ca lucrari de o certa valoare artistica, documentara, literara si fie incluse in seriile si colectiile deja consacrate: Biografii celebre, Titani ai literaturii universale, Laureati ai premiului Nobel pentru literatura sau Carte social-politica.
Curand, Editura Lider a inregistrat un real succes prin lucrarile de specialitate din sfera juridica sau medicala, venind in sprijinul studentilor sau specialistilor, dar si al publicului larg, prin continutul de informatii intr-un limbaj accesibil tuturor.

EDITURA LIDER
B-dul Regina Maria, nr. 98, bl. 119, et. 5, ap. 14, OP 5-CP 15, sector 4, Bucuresti
Nr. Reg. Com. J40/24179/1994, CIF: RO 7079460
Tel: 031.41.08.771 / Fax: 031.41.08.648

Iubitorii de carte se pot bucura de PROMOTIA DE IARNA a Editurii Lider. Daca vreti sa cumparati cartile acestei edituri o puteti face in aceste zile. Reducere 30% pentru orice comanda
(doar la cele care nu fac parte din promotie).
Editura suporta cheltuielile de transport pentru comenzile de minim 25 lei.

Cauta
Autor, titlu sau pret http://www.edituralider.ro/magazin/index.php