Recent, a avut loc evenimentul "Traieste Inteligent- Let's be smart!" ce o are drept gazda pe Dana Savuica. Cu aceasta ocazie, vedeta a lansat oficial salonul Hello Beauty (Sos. Pipera-Tunari, 1H). Cei aproximativ 100 de oaspeti au primit sfaturi utile despre frumusete, moda si stil, alaturi de partenerii evenimentului: Salonul Hello Beauty, Samsonite, Bristot, Moet & Chandon, Vittel, Perrier, Peroni, Reinert, Pretty Girl, Hispanitas, TopLine. Printre vedetele care au dat curs invitatiei Danei Savuica s-au numarat si: Cristina Cioran, Cristina Herea, Ilinca Obadescu si mentalistul Israel Buium.
Invitatul de onoare al evenimentului a fost cunoscutul designer Catalin Botezatu, o personalitate emblematica a Romaniei: "Ma bucur ca sunt alaturi de prietena mea, Dana Savuica, in aceasta seara, iar atunci cand ma aflu intr-un cadru elegant, inconjurat de lume frumoasa si traiesc bine, nu conteaza ca am 49 de ani. Cel mai important cadou pentru mine este faptul ca prieteni din toata lumea vin sa ma sarbatoreasca," a declarat acesta. Dana Savuica a creat un moment special cu sprijinul partenerilor evenimentului, oferindu-i cadou cea mai buna sampanie Moet & Chandon, produse de hairstyling American Crew, o bratara de piele cu semnul sau zodiacal de la Christina Diamonds, pantofi Hispanitas, cafea Bristot si bere Peroni.
"Ne cunoastem inca din 1990! A luptat pentru mine, a avut incredere in mine si asa am ajuns manechin in elita Casei de Moda Venus. Am plecat impreuna la primul meu job international, cu prima agentie straina de modele care a facut scouting in Romania. Am castigat experienta si mi-a dat aripi pe scena. Cel mai important este faptul ca nu m-a refuzat niciodata cand am avut nevoie de el, chiar si in clipele mai dificile. Tocmai din aceste motive l-am invitat pe Catalin Botezatu sa ne fie oaspete de onoare la celebrarea unei seri cu dubla insemnatate: a patra editie 'Traieste Inteligent' pe care o sustin alaturi de companii de renume, cum sunt: Samsonite, Bristot, Moet & Chandon, Vittel, Perrier, Peroni, Reinert, Pretty Girl, Hispanitas, TopLine si lansarea salonului Hello Beauty," a precizat Dana Savuica.
Seara a continuat cu tendinte din moda si frumusete prezentate prin colectia de tinute create special pentru sarbatori Pretty Girl, pantofi Hispanitas si gentile editie limitata Samsonite Black Label by Alexander McQueen. Aceasta colectie se poate gasi doar in magazine Samsonite la 85% reducere in perioada sarbatorilor. Inca o data, trollerele Samsonite s-au aflat in lumina reflectoarelor, pe podiumul de moda, iar gentile editie limita au fost deliciul prezentarii. Brand-ul Samsonite are o istorie de mai bine de 100 de ani si a creat produse de neegalat care indeplinesc nevoile tuturor stilurilor de viata, iar clientii au fost intotdeauna multumiti de rezultate.
Invitatii au primit sfaturi utile de la specialistii prezenti la eveniment: stylistii salonului Hello Beauty; Luminita Dumitru, reprezentant TopLine; Elena Bucur, reprezentant Samsonite si Vlad Stefanescu, reprezentant Bristot.

Israel Buium a dat timpul inapoi!

Un alt moment surpriza a fost prezenta lui Israel Buium, primul mentalist al Israelului, care are radacini in Romania. A cucerit cu spectacolele sale mai mult de 30 de tari, precum Las Vegas, New York, Berlin, Praga, Londra, Paris, Thailanda sau Australia. Cu o combinatie intre telepatie, mentalism si prestidigitatie, Israel isi fascineaza publicul, iar printre acestia s-a numarat si Catalin Botezatu, care a fost uimit de tehnicile lui. Israel Buium este inzestrat cu o combinatie unica de telepatie, citire a mintii, dar si puterea de a obtine informatii din mintea celui din fata lui. Acesta detine arta citirii trasaturilor faciale si a limbajul corpului. In plus, Israel are si un simt al umorului deosebit, iar spectacolele lui sunt un adevarat deliciu.
Cei prezenti s-au declarat incantati de berea Peroni aflata pe piata internationala inca din anul 1846, cand Francesco Peroni a pus bazele companiei in orasul Vigevano din regiunea Lombardia. Un sfert de secol mai tarziu, in 1872, Peroni devine principala bere a casei regale. La inceputul anilor '90, apar si primele reclame la fabrica de bere Peroni Nastro Azzurro â€" Birra Peroni. In 1963 are loc lansarea marcii premium Nastro Azzurro (din italiana, panglica albastra”) , iar in '65 este importata in Statele Unite ale Americii si Marea Britanie. In 2005, are loc relansarea globala a marcii de bere Peroni Nastro Azzurro, in luna martie apare si in Romania, concomitent cu Marea Britanie. Peroni Nastro Azzurro are o eleganta aparte, specifica poporului italian, profilul consumatorului confundandu-se cu pasiunea si modul deosebit de a face lucrurile; totodata creativ, cu o dara de indrazneala, atitudine si spirit de incredere
Invitatii au avut ocazia sa deguste cea mai aromata cafea, marca Bristot, pe care, clientele salonului Hello Beauty vor avea ocazia sa o incerce ori de cate ori vor trece pragul locatiei. Bristot s-a nascut in anul 1919, langa Venezia, intr-un orasel numit Belluno, odata cu primele blenduri de amestec create de fondatorul acestei case. Aceasta cafea se remarca prin calitatea produselor si a serviciilor. Gama de solutii oferita este foarte larga, incepand cu o cafea de calitate si continuand cu sortimente de ceai si ciocolata, cu linia de sirop si topping, gama dezvoltata pentru generatia tanara de profesionisti Barista. Idealul Bristot este de a mentine acest etalon al calitatii, de a fi accesibili celor care iubesc si promoveaza un " espresso eccellente".
De asemenea, cei prezenti au avut placerea de a degusta cele mai noi produse Reinert Chambelle â€" o gama de produse premium reprezentativa pentru portofoliul Reinert Germania, ce are in componenta sa trei produse: Muschi Chambelle, Salam Chambelle, Pate Chambelle - toate cu branza Camembert. Acestea pot fi gasite in magazine doar in perioada sarbatorilor, fiind in editie limitata.
Sponsorii evenimentului: Samsonite, Bristot, Moet & Chandon, Salon Hello Beauty, Vittel, Perrier, Peroni, Reinert, Pretty Girl, Hispanitas, TopLine, Christina Diamonds