Vineri, 25 septembrie 2015, in ultima zi a Conferintelor practice BookLand Evolution, tinerii din Bucuresti ii vor intalni pe: Florentina Opris - realizator de emisiuni de sanatate si miscare la Kanal D, Daniela Prisacariu - coordonatoare Programe Asociatia ACCEPT, Mihaela Mathe - Trainer Speakers Club Junior, si Vlad Eftenie - Lector dr. Arhitect Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu. In calitate de moderator se va afla Cristian Cuciureanu, fondatorul si vicepresedintele Asociatiei Tineri de Succes.
Evenimentul se desfasoara in intervalul orar 15:00 - 17:00, la Academia de Studii Economice (Amfiteatrul 1). Intrarea este libera!
Timp de 2 ore, tinerii le vor asculta povestile de succes si le vor putea adresa intrebari, descoperind astfel secretul succesului lor si ce a stat la temelia lui! Initiativa are ca scop dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor, prin solutii practice si experiente reale de viata, urmare a implicarii invitatilor de exceptie, capabili sa inspire si sa motiveze.