Citim in iarba este un eveniment pentru toti aceia dintre noi care iubim sa citim, dar si sa petrecem cateva ore in aer liber facand ceea ce ne place mai mult. A cincea editie a evenimentului are loc sambata, 26 septembrie, la Roaba de cultura din Herastrau si este una dedicata lecturii si tehnologiei.
Luati cartea preferata de acasa, dar si pe cele pe care vreti sa le dati la schimb sau sa le donati si veniti pe pajistea de la Roaba de Cultura din parcul Herastrau (langa Restaurantul Pescarus) sa citim o zi intreaga stand in hamac, pe o perna confortabila sau asezati pe o patura (daca va incape in geanta).
Citim in iarba incepe la ora 10.00 si se incheie la ora 19.00 si este un eveniment pentru familii cu copii, dar si pentru tinerii pasionati de lectura.
Noutațile acestei editii sunt:

- Concursul SMS-ul castigator”, in care toți cei prezenti la evenimentul Citim in iarba, dupa ce vor citi, vor putea trimite un sms (cu tarif normal) cu numele cartii si numarul paginilor citite aici.
In baza lui, intra in tombola pentru o tableta oferita de UNIQA Asigurari.
- E-Book Corner - Citeste pe e-book-uri romanele preferate
- Audiobook HotSpot - Vino si asculta carti in lectura unor actori indragiti, audiobook-uri puse la dispozitie de Humanitas

Din programul acestei editii:

ateliere de programare pentru copii cu "AdFaber" organizate de Orange Romania
ateliere de creatie sustinute de Școala Step by Step si Gradinita Bambi
biblioteca in aer liber de la Editura Litera
ateliere de desenat si de inventat povesti sustinute de Editura All
ateliere de comunicare emotionala si concurs de citit viteza in perechi parinte-copil cu "Zana Norilor"
carti de citit in iarba de la bookblog.ro
teatru pentru copii cu actorii Teatrului Zurli.
In plus, toti cei care citesc in iarba primesc un pachet continand reviste, nectaruri Tedi, biscuiti Poieni, mini-produse La Roche-Posay, baloane si alte surprize. Intrarea este libera.
Pentru detalii si program urmariti pagina de Facebook https://www.facebook.com/citim.in.iarba
Citim in iarba este un eveniment creat, organizat si iubit de agentia de PR DECI SE POATE. Pe 26 septembrie 2015 este a cincea editie a acestui eveniment.
Roaba de cultura este un proiect al Asociatiei Green Revolution, ce isi propune realizarea unui spatiu multifunctional in aer liber, cu acces gratuit, destinat muzicii, dansului, filmelor, atelierelor, sportului. De cinci ani, aducem cultura acolo unde sunt oamenii si oferim o alternativa prin activitati diverse: lectura, muzica, dans, pictura, teatru, dialog etc.



Sponsori: Orange, UNIQA Asigurari.

Parteneri: Asociația Green Revolution, Roaba de cultura, AdFaber, bookblog.ro, Editura All, Editura Humanitas, Editura Litera, Europa FM, Gradinița Bambi, La Roche-Posay, Poieni, Școala Step by Step, Tedi, zananorilor.ro, Zurli.