Va mai amintiti de Cristiana Raduta? Cea mai sexy cantareata la inceputul anilor 2000 s-a distrat cu sotul milionar intr-un club de fite din Mamaia! N-ai s-o mai recunosti pe vedeta care canta "Amor, amor"
In urma cu 15 ani, Cristiana Raduta cucerea lumea muzicala cu ajutorul lui Laurentiu Duta, compozitorul pieselor ei.
Hit-ul care a propulsat-o pe fosta artista in categoria cantaretelor de top a fost Amor, amor”, piesa promovata de un clip provocator in care diva aparea in ipostaze senzuale. Ei bine, desi era pe val, protagonista noastra a hotarat, spre surprinderea tuturor, sa paraseasca industria muzicala. S-a dedicat o buna perioada doar sotului ei, omul de afaceri milionar Costel Bobic si nu a mai aparut in lumina reflectoarelor. Mai mult, s-a mutat impreuna cu jumatatea in Franta, unde locuiesc si acum. Cristiana vine totusi destul de des pe plaiurile mioritice pentru ca are o colaborare excelenta cu Teatrul Metropolis.

Vedeta este astazi actrita la Teatrul Metropolis

Aceasta joaca in piesa Floare de cactus”, prestatie pentru care a fost premiata. In afara scenei, actrita este o prezenta scumpa la vedere. Chiar si asa, frumoasa milionara nu a putut sta departe de statiunea mondenilor, Mamaia, epicentrul distractiei estivale. Insotita de sotul ei, Cristiana si-a facut aparitia weekendul trecut in cel mai popular club de pe litoral, frecventat de celebritati din toate domeniile.