Replica Vedetelor / S-A LANSAT APARATUL DE BARBIERIT CREAT SA SE AJUSTEZE IN TIMP REAL CONTURURILOR FETEI!(Autoare: Andrada Parau)
Gillette lanseaza cel mai avansat aparat de barbierit - Fusion ProGlide cutehnologia FlexBall - revolutionand astfel experienta barbieritului. Noul aparat a fost proiectat plecand de la modul in care barbatii incearca, in fata oglinzii, sa intinda suprafata pielii pentru a asigura un contact perfect al lamelor. Avand in vedere acest lucru, Fusion ProGlide cu tehnologia FlexBall este creat astfel incat sa vina in intampinarea acestor probleme, adaptandu-se in timp realliniilor fetei.
S-a lansat aparatul de barbierit creat sa se ajusteze in timp real contururilor fetei!
Tehnologia unica FlexBall permite lamei o oscilatie 3D in timpul barbieritului, oferind o aderenta mult imbunatatita pentru zonele delicate ale fetei si o experienta extrem de confortabila. Aceasta tehnologie este preferata de barbati, in medie, intr-un raportde 2 la 1 fata de gamele de produse non-Flexball Fusion ProGlide.
De mai bine de un secol, din momentul in care King C. Gillette a lansat primul aparat de barbierit in anul 1901, Gillette continua sa revolutioneze experienta barbieritului, angrenand intr-un proces complex de proiectare atat tehnologia de ultima generatie Gillette, cat si elemente de design concepute sa ofere precizie si confort, declara Radu Dobrescu, Local Delivery Associate Brand Manager Gillette South East Europe. rin tehnologia FlexBall, Gillette reuseste inca o data sa reinventeze barbieritul pentru a asigura o experienta de neegalat.

Tehnologia pivotanta FlexBall este insotita de o serie de imbunatatiri cheie:

- Lamele cu taiere joasa, aproape de piele, au fost reproiectate, fata de gama aparatelor standard Fusion si au acum margini mai subtiri si mai fine, cu un invelis cu o tehnologie avansata. Acesta beneficiaza de rezistenta de frecare scazuta pentru a taierea fara efort a firelor de par si pentru a inlatura senzatia de tragere si smulgere;
- Stabilizatorul pentru lame mentine o spatiere optima, permitand in acelasi timp acestora sa se adapteze conturului fetei;
- Sistemul simplificat cu canale Comfort Guard indeparteaza excesul de spuma pentru a favoriza un contact optim cu lama, intinzand pielea pentru un barbierit precis si confortabil;
- Banda lubrifiata imbunatatita este impregnata cu uleiuri minerale si polimeri lubrifianti care permitlamelor sa alunece fin pe piele;
- O lama laterala imbunatatita si un sistem tip pieptene care ajuta la o mai buna aliniere a firelor de par si la o clatire usoara printre fante.
Tehnologia FlexBall adauga o a treia dimensiune, cea a miscarii pivotante, esentiala pentru un barbierit curat, perfect adaptat conturului fetei. O medie de 25,000 de fire de par acopera fata oricarui barbat, iar tehnologia FlexBall trece cu brio acest test.