Petre Geambasu, Gheorghe Gheorghiu, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Silvia Dumitrescu, Adrian Paduraru, Sida Spataru se numara printre cei care i-au fost alaturi binecunoscutului si indragitului interpret Cornel Constantiniu la lansarea cartii ZAPEZILE COPILARIEI” de CORNEL CONSTANTINIU, Editura PRO Universitaria, Colectia ARTELE SPECTACOLULUI.
Evenimentul a avut loc la CAFENEAUA LITERARA si a fost prezentat de Octavian Ursulescu. OCTAVIAN URSULESCU
Cartea reprezinta una dintre cele mai frumoase si emoționante povesti de viata a unui artist, cu amintiri din copilarie, intamplari inedite, momente de bucurie si de cumpana, povestiri despre familie si colegi, din spectacole si turnee.
Lansarea va avea loc in prezenta protagonistului, Cornel Constantiniu si a familiei sale, a prietenilor, colegilor de breasla si a numeroase VEDETE care au confirmat prezenta la eveniment: Petre Geambasu, Gheorghe Gheorghiu, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Silvia Dumitrescu, Natalia Guberna, Dorin Anastasiu, actorul Adrian Paduraru, Sida Spataru, Octavian Ursulescu (cel care semneaza si postfata cartii), Paul Enigarescu, Dani Constantin, Andrei Partos, Alexandru Bebe Mihu, scriitorul si publicistul Aurel V. Zgheran, Daniel Gheorghe, Directorul Festivalului International de Interpretare Dan Spataru de la Medgidia, scriitoarea Rodica Elena Lupu s.a.
CARTEA este POVESTEA VIETII unui OM minunat si a CARIEREI unui demn reprezentant al muzicii usoare romanesti. Acest nou volum al unei colectii unice â€" ”Artele spectacolului” (Editura PRO UNIVERSITARIA) - este si o marturie din timp si peste timpuri a VIEÈšII si a carierei unui artist remarcabil, interpret de muzica usoara si actor care a lansat zeci de slagare purtate peste tot, in Romania si in lume.