www.click.ro informeaza: Marius Moga nu pare deloc pregatit sa devina un tatic responsabil. Locuieste cu logodnica insarcinata cu chirie, ca in studentie, in timp ce vila de 300.000 de euro, pe care se chinuie s-o ridice la comuna Cernica, la margine de Bucuresti, a fost lasata in paragina.
Vrea sa-si faca un camin cu frumoasa reporterita de la Pro TV Bianca Lapuste (21 de ani), insa are de gand sa-si tina familia sa locuiasca tot cu chirie, ca un biet student. Marius Moga (33 de ani) pare sa nu-si faca prea multe probleme ca peste doar sase lui va deveni tatic, logodnica lui fiind insarcinata in trei luni. Solistul a lasat in paragina vila de 300.000 de euro, pe care se tot chinuie sa o ridice la Cernica de cinci ani.
In 2009, cel mai prolific compozitor din Romania, s-a gandit ca ar fi timpul sa-si investeasca veniturile intr-un camin al lui si sa scape astfel de ratele de 500 de euro pe care le platea la vila din Pipera, unde locuia cu iubita de atunci, focoasa Iulia Vantur. Cum Smiley, familia Maruta, sotii Andreea Banica si Lucian Mitrea, dar si celebra Inna isi construiau si ei la acea vreme vile luxoase la Cernica, Moga s-a aliniat trendului si a cumparat un teren de 1.200 de metri patrati in zona. A platit un arhitect talentat si a pus muncitorii la treaba, insa acestia au terminat doar exteriorul. De aproape doi ani, lucrarile au stagnat, iar vila este mai nou atacata de mucegai, semn ca Moga nu mai are de gand sa se mute aici.
Saptamana trecuta, Click! a dezvaluit, in premiera, ca iubita lui Marius Moga este insarcinata si va naste in aceasta vara. Compozitorul si clujeanca Bianca Lapuste sunt impreuna de un an si trei luni. Compozitorul a anuntat in noiembrie anul trecut, chiar in direct la Vocea Romaniei”, ca s-a logodit cu frumoasa reporterita.