Sambata seara, Diana Matei a sustinut un concert incendiar in Beraria H alaturi de colegii ei din Trupa Cleante. Spectacolul la care au participat aproximativ 2000 de persoane a fost sold out, iar artista i-a ridicat pe toti cei prezenti de pe scaune. Cu un tonus de invidiat, Diana Matei a cantat timp de o ora si jumatate melodii live, facandu-si astfel admiratorii sa fredoneze alaturi de ea piese deja celebre, precum: Ciuleandra", Canta cucu-n Bucovina", Lasa-ma" si Ma ma he".

Emotii mari inainte de concert!

Desi a avut un scaun pentru a se sprijini, artista a fost activa pe
scena, simtind fiecare vers al melodiilor pe care le canta cu darurire pentru publicul prezent. Asa cum si-a obisnuit sustinatorii, Diana Matei imbina ritmurile moderne cu muzica pur romaneasca intr-o armonie cum numai ea o poate face. La finalul recitalului, fanii i-au scandat numele si au chemat-o de mai multe ori la bis".
Este incredibil cum arata artista la aproape sapte luni! Pe durata concertului, Diana Matei nu a dat niciun semn de oboseala, asa cum si artista ne-a transmis:
Am avut emotii deoarece perioada sarcinii a fost putin mai dificila, dar in momentul in care am urcat pe scena si am simtit energia pe care mi-au transmis-o toti cei care au venit sa petreaca in Beraria H, am uitat de toate aceste probleme si m-am bucurat alaturi de ei de inca o seara frumoasa", a povestit Diana Matei. Muzica inseamna daruire, iar faptul ca publicul mi-a cantat piesele de-a lungul recitalului inseamna enorm pentru mine", a mai adaugat artista.
Seara s-a incheiat cu o scurta sedinta foto alaturi de fanii care si-au dorit o fotografie cu artista.