Firma Maya Shop este prezenta la etajul 1 al Salii Dalles cu un stand cu obiecte superbe si accesorii, in cadrul Festivalului Primaverii de la Sala Dalles.
La standul lor gasiti portofele - 12 RON, bratari - 15 RON, esarfe - 10 RON, coliere - intre 25 - 55 RON si tricouri din bumbac - 70 RON.
"Avem o diversitate mare de produse, de la accesorii precum coliere, bratari, brose, manusi si esarfe pana la obiecte vestimentare. Esarfele sunt din matase si costa intre 10 RON - 60 RON. Aducem materiale naturale din India, Nepal si Thailanda. Nepalul ne furnizeaza lana! Mai avem o linie de haine: rochii din fibre naturale, camasi pentru barbati si salvari (sub marca proprie). Din Thailanda aducem produse etnice si traditionale: fuste, rochii, veste, genti. Fustele costa 95 RON (pentru adulti) si sunt din bumbac brodat, vestele costa intre 95 RON - 110 RON si gentile costa intre 45 RON - 175 RON (din bumbac, in functie de dimensiune si de cat de mult este lucrata). Marea majoritatea hainelor de la Maya Shop sunt din India: esarfe de matase, rochii, bluze si fuste Mai avem coliere din India, Thailanda si Indonezia. Mergem pe acelasi principiu de materiale naturale: os, lemn din mango si pietre semipretioase (colierele costa intre 20 - 55 RON, iar cele cu pietre semipretioase costa 65 RON)", ne-a spus Cristina Popescu, angajata la firma Maya Shop.
Firma exista din anul 2008 pe piata din Romania si a inceput sa fie prezenta la targurile de la Sala Dalles din anul 2008. Magazinele Maya Shop se gasesc pe Bd. Nicolae Titulescu nr. 51 - 59, pe Bd. Decebal nr. 5 si in incinta magazinului Unirea, etajul 2, aripa Calarasi.
Cei care administreaza firma Maya Shop sunt Magda Cojanu si Allok Sah.