enational.ro: Daniela Crudu, Simona Trasca si Madalina Pamfile, saltate de Politie intr-un dosar de prostitutie
De lux, chiar de mare lux, daca printre prestatoare se vor regasi si starletele care prin nuri si prostie fac deliciul noptilor albe ale telespectatorilor consumatori de entertaniment cu bulina rosie. Desi chiombitul la un pornache ar fi mai onest.
Soc in lumea buna a Capitalei. Ieri, Sectia 19 de Politie a fost asaltata de dame bine, vreo 33 de bucati. Printre acestea, nume cunoscute in industria TV: Daniela Crudu, sora ei, Ana Maria, Simona Trasca, Denisa Bita, Rellys Tonu, Raluca Podea, Madalina Pamfile sau Diana Guresoaie. Toate aceste doamne au fost audiate intr-un dosar beton numit rapid Dosarul Prostitutiei de lux. Unele pe post de martor, altele pe post de inculpate. In dosar se vehiculeaza nume grele din zona oamenilor cu bani multi, afaceristi si beizadele precum Puiu Popoviciu, Irinel Columbeanu, Ioan Niculae sau Andrei Videanu, fiul arestatului cu acelasi nume.

O miuta, doua miute

In perioada august 2014 - ianuarie 2015, politisti din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti, au documentat activitatea unei grupari infractionale, pe linie de proxenetism, spune comunicatul emis de Politia Capitalei, vizavi de vizitele celor 33 de bunaciuni la Sectia 19.
Din grupare ar fi facut parte 8 femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat intretinerea de relatii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, sumele castigate fiind in jur de 1.500- 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual inlesnit. Conform anchetatorilor, proxenetele racolau clienti din cluburile de lux si intretineau cu acestia relatii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, intre 5.000 si 6.000 de lei. Cu aceasta ocazie, ele spuneau clientilor ca le pot aranja partide de sex contra cost si cu alte femei, printre care si unele starlete TV.

Madalina, spune drept cine te-a muscat de piept

O aparitie absolut bizara a avut Madalina Pamfile, care s-a scuns sub gluga gecii.
Mai mult, ea a fost adusa cu mandat de politisti, oarecum zambareata. La plecare insa zambetul ii pierise. Si mai ciudat, ea a fost escortata de trei politisti si urcata in masina ei, in timp ce celelalte au iesit singure. La volan, Pamfile a fost vazuta cum a izbucnit in plans. De altfel, Madalina a fost atacata serios de Gigi Becali. Cica tanara ii cam agita fotbalistii.
- Daca ii dai 2-3 mii de euro Madalinei Pamfile ca s-o executi, da. Dar sa faci mare dragoste cu ea, nu! Pe ea o platesti o data si gata, iti rezolvi problema, a spus finantatorul Stelei.
Si Simona Trasca a fost acuzata, mai de mult, de afaceristul italian Miguel Alarcon ca i-ar fi cerut o suma mare de bani pe post de cadou:
- In august 2008 ne-am intalnit in Bucuresti, in fata magazinului Unirea. Am sunat-o de mai multe ori si mi-a reprosat ca am venit cu mana goala.
Ne-am vazut si in luna septembrie, la un restuarant in Baneasa si mi-a zis sa ii dau 4.000 de euro pentru cumparaturi la Milano.

Cruduto, ce facusi, fata?

Nu demult, Leo de la Strehaia a turnat-o pe Daniela Crudu ca presteaza contra cost.
- I-am spus Danielei ca vreau o seara cu ea. Dupa o zi mi-a spus ca daca o vreau, lasa la aprecierea mea cat valoreaza ea. 50 de milioane de lei mi-a zis ca sunt ok. Mi-a dat apoi mesaj cu numarul de cont. Am trimis pe cineva la banca cu banii. Nu m-a mai cautat apoi. Trebuia sa ma rasplateasca pentru banii aia. A treia zi am inceput sa ne intalnim. Mi-a zis ca vrea masina, ca vrea casa. Daca era sa avem o relatie o ajutam sa aiba ce vrea. Era foarte incantata, ea insista. Ea tot insista, a povestit Leo. Mai inainte insa, chiar Cruduta a postat pe Facebook niste fotografii destul de compromitatoare. Erau facute intr-o preumblare cu elicopterul. Bun, dar intr-una dintre imagini, pe fundal, se vede gardul casei lui Ioan Neculaie, de langa Brasov. La acea vreme, Cruduta a recunoscut ca elicopterul ii apartinea milionarului.